Sig Sauer Mosquito

duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

No já mám vyreklamované moskito. Vrátili mi peniaze, ale neboloto tak ze na tu maš .. stráášny komentár som si vypučul, vraj z nemecka im hovoria , že na čo im posielajú dobré pištole.
Ale dohodli sme sa cez to všetko frflanie, nakoniec vrátanie peňazí prebehlo.. ale mám taký pocit , že som bol posledný, ak ich tam ešte niekto nasere s tým moskitom tak ho tam rovno zožerú, nedivím sa im , testy ukazujú, že závada nemá vplyv na funkčnosť, ale tiež im to asi nedá, že kto by chcel zbraň s dieramy vo vývrte, skúste len takúto pišol predať na inzerát myslim, že asi neuspejete. Ale ja som sa s Moskitom tak ťažko lúčil veľmi som dúfal, že mi ho nezoberú, že sa to nejako opraví.. žial to dopadlo ako to dopadlo. Ale bol som tak zúfalý, že tej mojej pištolke do ktorej som sa totálne zamiloval sa také niečo stalo, že keby mi to sam majiteľ a isto skúsený človek normálne vysvetlil tak by ma určite prehovoril aby som si ho nechal, pretože mi je za tou pištolkou veeeľmi smutno aj keď som ju hneď nahradil krásnym nerezovým rugerom. Ale počkám si rok dvaaisto si to moskito pojdem kúpiť nech to para tlačí.
inspiring_jackson

Príspevok od používateľa inspiring_jackson »

Xader, ak chceš zostať v rozumných cenách (čiže do 12.000), tak sa pozri na Walther P22. Medzi týmito dvoma som sa rozhodoval ja. Napriek tým problémom s Mosquitom som sa ale napokon rozhodol pre neho. Obe verzie som si prezrel (dík Kapula... :wink: ), ale Mosquito sa mi zdá trocha lepšie. Záleží však od osobných preferencií, ani P22 nie je žiaden junk. Len je taká trochu ľahšia, menšia, menej robustná... až trochu moc na môj vkus. Ale zasa má to svoje výhody, takže Ti odporúčam sa na ňu pozrieť. Viem že ju má určite na pulte Deas Arms a puškárstvo na Vajnorskej. Možno aj Hermes, to neviem.
Igor
duros
častý prispievateľ

Ako som tu uz spomenul. Pride mi velmi obmedzene bavi sa len o p22 ako jedinej moznej alternative aj ked je velmi lakava.
inspiring_jackson

Tak daj do placu nieco ine, mozno este zmenim nazor, lebo toho moskyta sa este len chystam kupovat
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Xader, Igor, možností je veľa. Od ČZ 75/85 s adaptérom Kadet, cez Berettu 87, legendárny Ruger MkIII, moderný Walther SP 22 a ešte modernejšiu Berettu U22 Neos až po archaickú ruskú Margolinu. Do hry by už čoskoro mal vstúpiť aj J.K. s jeho K22. Samozrejme, je toho podstatne viac. Samozrejme, u nás na Slovensku hrá svoju úlohu (popri cene) aj dostupnosť, lebo väčšina predajcov (ak vôbec, tak) má na pultoch akurát Mosquito a P22.
duros
častý prispievateľ

Po mochite som kupil ruger a je to nezrovnatelna vec parada. A to som z mochita stale nadrzany. Ece by som rad cz kadet. A pozrite si zelenysport.cz tam je tez mnozstvo vselicoho.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Igor-kamárat má na predaj super Mosquito,ako nové-noacoak ti dá bliššie info :lol:
inspiring_jackson

BALISTIK napísal:Igor-kamárat má na predaj super Mosquito,ako nové-noacoak ti dá bliššie info :lol:
ok skusim sa s nim spojit... je to s cervotocom v hlavni alebo bez? :)
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

bez... :twisted:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:34, upravené celkom 1 krát.
duros
častý prispievateľ

šťastní to majitelia moskít s hlavňou bez červíka !!!..možno len závideť ! Asi preto sa oplatí kúpiť strielané moskito, že to je už jednoznačne potvrdené, pretože červík sa ukáže po 500 ranách !
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

noacoak-ved nemáš sneho ani 300ran buchnuté,červ nemal ešte čas :lol:
inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

Mosquito je skvela zabavka, neviem sa ho nabazit. Za kolko kupujete . 22 ? blaser
inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

Ako sa prejavuje cervik ? a ako to zbadam ?
duros
častý prispievateľ

mastodont napísal:Ako sa prejavuje cervik ? a ako to zbadam ?
Zažmurká na teba :)

No keď očistiš hlaveň a stále sa nebude lesknúť :) 500 výstrelov a bodaj by si to nevidel ! a ak to tam aj mať budeš nerieš to .. strielaj ... nerob si zle !
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"