Sig Sauer Mosquito
-
inspiring_perlman
Mam z neho uz dost vystrielane a este som nic nezbadal, ale pravdu povediac na cistenie nie som nejaky pedant.Mam dve mosquita, starsie idem akurat zajtra prepisat na kamosku a to ide bezvadne. Nove som si teraz zadovazil a je nejake tvrdsie, viac ho treba tlacit a tak. Jediny rozdiel medzi starym a novym na vzhlade je ze k napisu dodali DE
V utorok idem na skusky na ZP a potom ked vsetko dobre pojde sa idem obzerat po mosquite
tak keby ste vedeli o nejakom v super stave bez toho červa
tak ponuknite sukromnou spravou...
Inak P22 som mal ako plynovku, je to asi kopia originalu ? a pripadalo mi to trochu male do ruky, tak to vidim jedine na to mosquito...
?
Inak P22 som mal ako plynovku, je to asi kopia originalu ? a pripadalo mi to trochu male do ruky, tak to vidim jedine na to mosquito...
-
inspiring_perlman
-
inspiring_jackson
Alebo zajdi k najblizsiemu veterinarovi, kup si odcerovacie tabletky, napchaj do hlavne dve az dve a pol tabletky (najlepsie sa tam pchaju ked ich tak dopoly rozpustis v oleji), nechaj posobit cca. 4 hodiny, potom vycisti, a za 2-3 dni je po cervikovi...duros napísal:Zažmurká na tebamastodont napísal:Ako sa prejavuje cervik ? a ako to zbadam ?![]()
No keď očistiš hlaveň a stále sa nebude lesknúť500 výstrelov a bodaj by si to nevidel ! a ak to tam aj mať budeš nerieš to .. strielaj ... nerob si zle !
-
inspiring_perlman
-
inspiring_perlman
Mam G17 a dnes som si skusal mosquito aj s koliminatorom...pekne mi sedi v ruke a na strelnicu by to bolo lacne strielanicko. Co hovorite, nie je to blbost mat glocka na nosenie a kazdy krat vystrelit si tak 50nabojov a potom s mosquitom dalsich 200-300 kusov ? Celkom ma to laka a v tom prevedeni nikel je PECKOVY !
To ako keby som ti položil otazku.Ako mi pojde strelba s Makarova čo je zbran pre vojenske použitie
Ako mi pojde s cz 45-6.35,ako s Glocka,ako zo Siga,Kazda zbran ma niečo do seba,ma ine vlastnosti,ine ovladanie,spatny raz,vykon,presnost a dalo by sa pokračovat.Sig ma vyšši uchop,tvrdu spust pokial je novy.Ale je to zbran určena na rekreačne strielanie,prípadne sa da aj dobre nosit,ale 22LR
Tak jednoznačne ti ho možem doporučit,mam verziu v dvojfarebnu a je to krasa