Hunter Club Bratislava

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

hunter1911 napísal:Podarilo sa mi zohnať k otváračke SIGM400 SPORT v kalibri 223 REM. To je ďalšia špecialitka, ktorá bude u nás k dispozícii :)
potvrdzujem, rano sme z nej dali par ran cestou do prace :) este vylepsit/ zvysit montaz kolimatora a bude to super hracka
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Kulturne a moderne prostredie, ktore splna poziadavky narocneho zakaznika.
dolomitko
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years

Príspevok od používateľa dolomitko »

prijemne prostredie, zaujimavy vyber zbrani na pozicanie.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

abakan napísal:Kulturne a moderne prostredie, ktore splna poziadavky narocneho zakaznika.
potvrdzujem
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Aj mne sa pacilo. Fajn strelnica, dobra poloha v meste a nemal som problem zaparkovat. :-)
hornet
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa hornet »

Tiez sa pripajam k pozitivnym hodnoteniam.
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa erebos »

Myslim, ze nieco podobne tu chybalo. Nadstandartne prostredie, odborny personal. Ja vyzdvihujem jednu dolezitu vec a tou su pancierove platne medzi jednotlivymi streleckymi postami - nehrozi Vam, ze Vas trafi "sused" pokial neodborne manipuluje so zbranou.
K cene s ktorou su poniektori nespokojni len tolko, ze za kvalitu si rad priplatim.
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Tak konecne sa zacina zbranova kultura preklapat aj do kvality sluzieb a prostredia. Dlha a trnista bola cesta od idei k tomuto skvostu medzi strelnicami, ale rozhodne stoji za to. Gratulujem a tesim sa na pravidelne stretnutia v jej utrobach.

PS: Ti co maju nedoveru voci krytym strelniciam, z dovodu zleho vetrania tak vam doporucujem vyskusat si strelbu tu. Premyslena cielena cirkulacia vzduchu od strelca smerom k tercom zarucuje jednak viditelnost ako aj odvod spalin. Po prvy krat som mal po strelbe na krytej strelnici cisty nos.
hunter1911
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 10 months

Príspevok od používateľa hunter1911 »

Chcem sa podakovat vsetkym, ktori nas prisli pozriet a tiez za pozitivne komentare. Stretol som u nas ludi, s ktorymi sme na rovnakej vlnovej dlzke, bolo stale o com debatovat, skoda ze je den taky kratky :D Pravidelne chceme pripravovat novinky pre vas, buduci tyzden pride dalsia zaujimava utocna puska, ktora sa bude dat vyskusat :)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Neviem čo nové napísať, dojmy rozhodne pozitívne :)
Ambor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Ambor »

Pancierové platne som si nevšimol, vyzeralo to ako preglejka, ale poteší to, ak sú tam.
Potešilo viacero vecí, ak to porovnám napr. s Fraňom tak najmä prístup personálu, zastavovateľné terče v ľubovolnej vzdialenosti, otváracie hodiny a v mojom prípade pri klubovej karte polovičná cena. Nehovoriac o výbornej polohe a parkovacích miestach. A také že wi-fi tak to už je čerešnička na torte.
Úplne luxusné bude, keď bude fungovať rezervačný systém na webe, aby človek vedel v ktorých hodinách je tam akcia, alebo je strelnica vyblokovaná. A ešte lepšie bude keď zavedú platbu kartou. Ale zas nemusí byť všetko ideálne, že áno.. Za mňa všetky palce hore.
limo222
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Samotna strelnica je super sama o sebe, vybavenie, poloha, parkovanie, obchod a personal ani nehovorim :-)
Kedze poznam chalanov uz dlho a bol som aj pri zrode tejto myslienky, viem kolko roboty to dalo, uviest tento projekt do zivota.
Koncept je vsak premysleny a ak pojde vsetko podla planov, dockame sa casom mozno rozsirenia aj o moznost laserovej strelnice na ostre naboje a ine vychytavky. Klubove stretnutia, sutaze ci stretnutia Webfora (ak bude zaujem) budu ako bonus ;-)
Nemame vela moznosti, kam si ist zastrielat, nie to este v prostredi na urovni.
Pre mna to je nie len moznost si ist zatrenovat v centre mesta, ale aj sa stretavat s ludmi podobneho razenia, ist na rozne kurzy
bez toho, aby som zbytocne precestoval kopec casu a nemusim hned po strelbe utekat domov, lebo si nemam kde pokecat s ostatnymi :-)
Verim, ze tento klub neostane len strelnicou, ale aj miestom, kde sa pri kave budeme stretavat ako komunita ;-)
Rasto
hornet
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa hornet »

Ambor: zastavovanie tercov v lubovolnej vzdialenosti? Ako? Vsak je to odstupnovane po 5m.
Zlomizub
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Vyskusane a zamna palec hore :)
8 parkovacich miest, super poloha, cena s kartou 4.8/hod (snad najmenej v dalekom okoli), moznost strelby z dlhej (45m). Posuvne terce po 5m, kopec miesta na polozenie tercov, nabojov a kadecoho ...
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

Je mozne platit utratu kreditnou kartou ?

Dakujem :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"