GP STRIBOG (9mm samopal)
Pamatas cenu?
Nie, cenu neviem.telra napísal:Pamatas cenu?
Bolo to pred záverečnou, mne slečna vypisovala papiere k pištoli a druhý zamestnanec to ukazoval ďalšiemu zákazníkovi.
Však sa informuj priamo na predajní. Ak je to už oficiálne v predaji tak cena nebude tajomstvom.
elado, vela ludi si tuto novinku este nekupilo a ani nemalo moznost si to poriadne vyskusat. Preto tych skusenosti najskor nebude vela.
Ale uz teraz k tym plusom mozeme priratat to, ze je to SK vyrobok a hlavne s dostupnym a ustretovym servisom. Jednak, ak by sa vyskytol nejaky problem, ale aj ak by bol zaujem nieco "dorobit - vylepsit" na Stribogu naviac ....
Ale uz teraz k tym plusom mozeme priratat to, ze je to SK vyrobok a hlavne s dostupnym a ustretovym servisom. Jednak, ak by sa vyskytol nejaky problem, ale aj ak by bol zaujem nieco "dorobit - vylepsit" na Stribogu naviac ....
Bark aj Stribog sú oba slovenské výrobky. Personalizovat u výrobcu sa dá lepsie Stribog, nakoľko ide o ľudovú prakticky zakazkovu výrobu.
Asi si chcel napísať Bark.
co sa personalizacie tyka, tak su to rovnake produkty, kde:
STRIBOG sa musi vymenit pazba za M4 ak z toho chce clovek strialat a nie to nosit co je jedina vyhoda tej sklopnej plastovej pazby.
Bark to ma v zaklade.
U oboch sa daju vymenit pistolove rukovate za M4 style podla vlastneho vyberu.
U Bark9 sa da spravit i dlhsia hlaven s dlhsim predpazbym samozrejme za priplatok.
U Stribogu netusim.
U Bark9 sa da spravit tuning spustoveho ustrojenstva.
U Stribogu sa da vymenit za lubovolny aftermartetovy, ale urcite sa da co to poladit zakladny.(sportova spust 250E+)
U Stribogu su znazornene pevne mieridla, ale okamzite by som ich dal dole, lebo tam patri kolimator.
STRIBOG sa musi vymenit pazba za M4 ak z toho chce clovek strialat a nie to nosit co je jedina vyhoda tej sklopnej plastovej pazby.
Bark to ma v zaklade.
U oboch sa daju vymenit pistolove rukovate za M4 style podla vlastneho vyberu.
U Bark9 sa da spravit i dlhsia hlaven s dlhsim predpazbym samozrejme za priplatok.
U Stribogu netusim.
U Bark9 sa da spravit tuning spustoveho ustrojenstva.
U Stribogu sa da vymenit za lubovolny aftermartetovy, ale urcite sa da co to poladit zakladny.(sportova spust 250E+)
U Stribogu su znazornene pevne mieridla, ale okamzite by som ich dal dole, lebo tam patri kolimator.
-
inspiring_liskov
este by som dodal , ze Bark ma plastove zasobniky Evo po cca 12e/kus a Stribog ocelove Uzi po cca 20e/kus
Roman> a ktore su lepsie?
-
inspiring_liskov
dle vkusu kazdeho soudruha, kazdy ma svoje +/-
uzi viac vydrzia, ale su drahsie, tazsie a tazsie sa plnia
evo su lacnejsie, lahsie, ale menej vydrzia
dostupnost oboch v SR asi plusminus rovnaka
uzi viac vydrzia, ale su drahsie, tazsie a tazsie sa plnia
evo su lacnejsie, lahsie, ale menej vydrzia
dostupnost oboch v SR asi plusminus rovnaka
Stribog je oficiálne zbraň kategóre B písm. e)?
Pozerám na tie parametre, tak hlaveň je do 300 mm a celková dĺžka bez pažby je do 600 mm. Neviem ako sa berie tá sklopná pažba, či sa ráta alebo nie. Či náhodou teoreticky nie je B a)
Pozerám na tie parametre, tak hlaveň je do 300 mm a celková dĺžka bez pažby je do 600 mm. Neviem ako sa berie tá sklopná pažba, či sa ráta alebo nie. Či náhodou teoreticky nie je B a)
obe zbrane maju system upinania prislusenstva keymod v zaklade.
Zasobniky su dobra pripomienka, ale vacsine ludom stacia 2ks na celu strelecku karieru
EVacky je i kratky 20 ranovy ...
Este ma napadlo, ze Bark ma lepsiu ergonomiu uchopu za predpazbie, lebo Stribog je hranol, ale to uz hladam chyby
Zasobniky su dobra pripomienka, ale vacsine ludom stacia 2ks na celu strelecku karieru
EVacky je i kratky 20 ranovy ...
Este ma napadlo, ze Bark ma lepsiu ergonomiu uchopu za predpazbie, lebo Stribog je hranol, ale to uz hladam chyby
Zasobnniky UZI su standardne na 32 a 25 nabojov a daju sa zohnat bez problemov. Skratene na 20 nabojov do Mikro Uzi idu zohnat tazsie. Original kovove IMI z vypredajov IDF a Bundeswehru som nedavno kupoval za 13 az 15 euro kus z Nemecka ale aj v kamennej predajni v BA. V jednom pripade bola v cene 3 zasobnikov zdarma Bundeswehr 3 komorova sumka ktora ide obvykle po 7 euro. Uzi zasobniky maju vyhodu v tom ze su zatial dostupne z viacerych zdrojov.
jasne, preklep, myslel som samozrejme barkhornet napísal:Asi si chcel napísať Bark.
este jedna podstatna vec pri personalizacii v prospech BARKu je to ze ma standardne vymenitelne AR15 predpazbia, kdezto Stribog je default jeden nemenny profil
No nie je to celkom tak, lebo su podlepovane pri instalacii a dat i dole sa sice da, ale s velkym usilim.
Proste sa chcelo predist pripadnemu neduhu uvolnovania, tak sa to vyriesilo takto.
Samozrejme sa da dohodnut dopredu a supnut tam i nieco na tento styl
Proste sa chcelo predist pripadnemu neduhu uvolnovania, tak sa to vyriesilo takto.
Samozrejme sa da dohodnut dopredu a supnut tam i nieco na tento styl
-
inspiring_wilbur
na striboga čekám už půl roku, poslední zprávy jsou, že snad v březnu budou v ČR. Prodal jsem sa58 a chtěl jsem karabinu v lugru. Favorit byl V-AR, ale cena 38 je pomalu o 14k víc, než stribog. Takže jsem zůstal u striboga. Když už se prodávají na Slovensku, tak by už někdo mohl napsat na web jak n tom ta zbraň doopravdy je. Mě osobně se moc líbí, jen rovný zásobník je spíš styl z 60. let ...mít to Evo zásobníky, bylo by to hezčí. Pokud budou problémy s dovozem, tak snad si pro něho dojedu na Slovensko