bum napísal:BKSL U mna Ruger . Glock som ešte v 357mag -44mag nevidel

.
A čo sa tyka cz100 dnes by som ju už nevyhľadaval ,mal som možnosť puknuť z arminiusovej je fajn ale doba pokročila a su tu už na vyber ine vhodnejšie zbrane za tu cenu napr. Glock

Spolu sme sa o tom bavili na strelnici ...obaja sme sa zhodli v tom , že na tú dobu , keď bola CZ 100 do výroby zavedená , celom v pohode zbraň .
Nesmieme zabudnúť aj na to , že koľko bolo potrebné za ňu vysoliť v tej dobe a aké platy boli vtedy ...aj to je potrebné vziať do úvahy .
Keď som ja kupoval , cena bola 16.000 Sk.- , dnes sa dá kúpiť GLOCK , ktorý ale v tej dobe stál 26-32.000 Sk.-...myslím si , že dať za kvér takýto obnos bol trochu luxus .
V dnešnej dobe by som si v pohode z výsluhového dovolil kúpiť GLOCK oveľa skôr ako vtedy .
Kto vie a chce , nech ma presvedčí o opaku ...podotýkam , že sa bavím o "normálnych" ľuďoch ...dúfam , že sa chápeme .
Do úvahy by som vzal aj tú skutočnosť , že ponuka zbraní ešte nebola na takej úrovni ako dnes .
BALISTIK
Arminius-pekne uhrate do autu.
Nezahrával som do autu , to vieš , že ja si za svojím stojím ...
Ja proste nikoho nepresvedčujem , len argumentujem , dôvodím ...nehádam sa , nikomu svoj názor nevnucujem ...to nemá význam .
Diskutujeme , či ...?