K100 Mark6, seria F

Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

K100 Mark6, seria F

Príspevok od používateľa C08R4 »

Mate niekto skusenosti s K100 Mark6, seria F? Chcem si totizto hned po novom roku kupit novu kacenku a neviem ci radsej nepockat na Mark7.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

Ja mám Mk6, som spokojný ale chcel by som Mk7 a to budem musieť meniť asi aj črevá. Trpezlivosť ruže prináša. Treba skúsiť, v utorok si mal možnosť Hádam 3 či 4 verzie kačeniek a to niektoré ozaj so zaujímavou minulosťou v CC v BA.
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Ja na tvojom mieste by som si pockal na Mk7
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Veru veru, aj NP mam. Keby ste tu nespomenuli tu Mk7, tak uz mam kacenku doma :D. Uplne mi vyhovuje K100, som lavak a este mi sadne do ruky ako rit na serbel :lol: a treba aj podporit slovensky vyrobok, ked je kvalitny, sak sme patrioti, nemozem mat doma iba samych nemcov a talianov :lol:.
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

ja mam ram MK6 a som spokojny. Zatial ziadne staznosti.
No ale musim aj priznat, ze tento rok som moc doma nebol,
ale aj tak uz som z nej dal cez 1000Lugrou.
Z mojej strany spokojnost. :wink:
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Cau Skemro, ty zijes :?: :lol:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Boji sa PIRATOV, tak radsej sedi doma :!: :wink: :lol: :lol:

Kedy si ale tak mohol zo sebou zobrat mosimku a kacenku to by bolo rosambo pri somalskych hraniciach :!: :lol: :lol:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ja som sa stal prave dnes majiteľom mierne jazdenej MK6 seria F, predávajúci sa mi priznal, že 7,5g moc nemusí... ale to ma vôbec netrápi pretože 7,5g strtielať nebudem, aj keď ich mám v dobrej cene, neni nad 10g prebíjance od chalanov z KN, to keď som opačil tak aj 8g mi nechutia.
Ta pukačka mi veľmi sedí v ruke a striela sa mi z nej najlepšie .. nevydržal by som už čakať naďalšiu sériu.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Aj u nas v MT regione nastal velky bum K-100,posledne serie to je niečo užasne,aj ked sa najdu odporci,oni vedia kto :lol: Vraj nejake serie s dlhšimi hlavnami a s napismi STI :wink:
inspiring_bassi

Príspevok od používateľa inspiring_bassi »

Ja mam K 100 Mk6 seriu F a nema problemy so ziadnym strelivom akurat Norinco obcas hapruje ale stym uz nestrielam. Inac uplna spokojnost.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Nechcem byt zly :( prorok ale nove vzdy nemusi byt lepsie :D
Mam na mysli muchy musky musiska ktore sa mozu prejavit az pri pouzivani :? Mk7
Nehovoriac o drobnostiach ktore sa ukazu az pri dlhodobejsom pouzivani ale to nemozno zazlievat vyrobcovi.

BALISTK napis radsej boom aby sa kolega bum neurazil :lol:
Mam pocit ze ti dam pri najblizsom stretnuti tricko ktore bude mat z predu GLOCK a vzadu GP aby si sa mohol otacat podla potreby :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Dnes som si doniesol novú Mk6 F sériu a stále sa s ňou hrám. Chce to doladiť pár drobností: páčka vypúšťania, spúšťák a kladivo STI, plochá spúšť. Len či nebude lepšie prehodiť hlaveň a záver na rám K100, Ktorý mám nový asi len 2 mesiace a je nestreľaný a mne osobne sa lepšie drží. Aj tak sú to mazlíci.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 20:43, upravené celkom 1 krát.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

No nie, hlaveň a záver dám na vyladený rám K100 a máme vystarané. Časom nahodím na Mk6 rám plochú kolmú spúšť a dám si "maslovo" doladiť spúšť na dajakých 18-20N. A to vsjo
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

No nie, hlaveň a záver dám na vyladený rám K100 a máme vystarané. Časom nahodím na Mk6 rám plochú kolmú spúšť a dám si "maslovo" doladiť spúšť na dajakých 18-20N. A to vsjo. Len sa musia chlapi vrátiť z IWA. Potom si dám dorobiť zvyšok. Okrem vyladenia spúšte na "maslový chod" si ostatné veci dokážem spraviť aj sám / Jaro a p.Lihan ma to naučili /, ale som rád keď môžem ísť do GP. Oni sú fakt ústretoví a poradia Ti na čo si len zmyslíš. Nič nie je pre nich nemožné. Veľmi rád tám chodím aspoň na návštevu a popozerať sa a poslintať si. Môj posledný výčin bude dlhá hlaveň.
Naposledy upravil/-a Igoca v 06 Mar 2009, 00:42, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"