Sig Sauer Mosquito
-
inspiring_perlman
Ja vtom vyvrte som mal male dobky ked som to dal chalanom pozret tak ani nevedeli čo tam maju vlastne hladat.Včera pri čisteni som ich už ani nevidel,neviem či sa to zatrelo olovom alebo čo.Tento problem neriešim,nevzrusujem sa nad nim.Podobne sa pisalo aj o Glockoch.Aj drahe Sigy maju neduhi,uz som tu o tom pisal.
To o vypadanych kusockoch z hlavne som uz cital, najprv som sa rozhodol, ze v ziadnom pripade, ale potom tusim niekomu povedali pri reklamacii, ze to nema vplyv na strelbu, tak ak to fakt nema vplyv na strelbu, tak nie je sa snad coho bat. Paci sa mi vyhotovenie NIKEL
a na to nejaky koliminator a hrajkat sa na 25m na strelnici.
-
inspiring_perlman
S musím smiať ! keď to oni povedali
tak to bude tak .. ale už som ticho nebudem rýpať....
Xader napísal:To o vypadanych kusockoch z hlavne som uz cital, najprv som sa rozhodol, ze v ziadnom pripade, ale potom tusim niekomu povedali pri reklamacii, ze to nema vplyv na strelbu, tak ak to fakt nema vplyv na strelbu, tak nie je sa snad coho bat. Paci sa mi vyhotovenie NIKELa na to nejaky koliminator a hrajkat sa na 25m na strelnici.
Jasne ze som nezbadal ja. Lepsi pistolnici hovorili ze to nestriela moc dobre ale ja som to nevedel rozoznat. Skor ten blby pocit ze to ani nepredam. A ze znacka ako hrom a to len oje....b.
Xader napísal:ja by som to odovodnil tak, ze ... ked to je v poriadku, tak preco nevypadavaju kusky z kazdej hlavne ? napriklad z glocku ? ci z CZty ?chapem, je to chore.
ale fakt teraz, postrehol si nejake odchylky kvoli tomu, alebo nieco... ? ak nepocitam ten blby pocit, ze mas/mam v hlavni diery![]()