Sig Sauer Mosquito

duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ale povedzte mu aj o tom, ze sa tomu robia jamky vo vyvrte. Ze jednoducho tie hlavne dokur... li.
inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

Ja mam dost problem ked vystrelim nejakych 200 ks z mosquita a potom chytim do ruky G 19 , vzdy ma dost prekvapi ten rozdiel v sile
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ja vtom vyvrte som mal male dobky ked som to dal chalanom pozret tak ani nevedeli čo tam maju vlastne hladat.Včera pri čisteni som ich už ani nevidel,neviem či sa to zatrelo olovom alebo čo.Tento problem neriešim,nevzrusujem sa nad nim.Podobne sa pisalo aj o Glockoch.Aj drahe Sigy maju neduhi,uz som tu o tom pisal.
Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

To o vypadanych kusockoch z hlavne som uz cital, najprv som sa rozhodol, ze v ziadnom pripade, ale potom tusim niekomu povedali pri reklamacii, ze to nema vplyv na strelbu, tak ak to fakt nema vplyv na strelbu, tak nie je sa snad coho bat. Paci sa mi vyhotovenie NIKEL :) a na to nejaky koliminator a hrajkat sa na 25m na strelnici.
inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

len sa priprav na to ze ta to chyti a to mosquito je strasne zrave, ma velku spotrebu
duros
častý prispievateľ

S musím smiať ! keď to oni povedali :) tak to bude tak .. ale už som ticho nebudem rýpať....
Xader napísal:To o vypadanych kusockoch z hlavne som uz cital, najprv som sa rozhodol, ze v ziadnom pripade, ale potom tusim niekomu povedali pri reklamacii, ze to nema vplyv na strelbu, tak ak to fakt nema vplyv na strelbu, tak nie je sa snad coho bat. Paci sa mi vyhotovenie NIKEL :) a na to nejaky koliminator a hrajkat sa na 25m na strelnici.
Xader
častý prispievateľ

mastodont: no na to som pripraveny, lebo je lacnejsie strelit 300kusov .22lr ako 300kusov 9mm luger :D

duros: niekde to tu je tusim na prvych stranach, ked niekto reklamoval mosquito a nic nespravili a toto dali ako odovodnenie.
duros
častý prispievateľ

ano aj mne to dali ako odovodnenie :)) ale nehnevaj sa, čo to je za odvovodnenie ? mne nakoniec vratili peniaze.
Xader
častý prispievateľ

ja by som to odovodnil tak, ze ... ked to je v poriadku, tak preco nevypadavaju kusky z kazdej hlavne ? napriklad z glocku ? ci z CZty ? :roll: chapem, je to chore.
ale fakt teraz, postrehol si nejake odchylky kvoli tomu, alebo nieco... ? ak nepocitam ten blby pocit, ze mas/mam v hlavni diery :evil: :roll:
BALISTIK
moderátor

Včera na strelnici sme s mastodontom tie červy dobre vypalili,kua tam len komare štekali :lol: Ten moj žere všetko ešte aj blazery čo kolegovi nešli :lol: v lete by mohol žrat aj travu okolo nemusel by som kosit :twisted:
duros
častý prispievateľ

Jasne ze som nezbadal ja. Lepsi pistolnici hovorili ze to nestriela moc dobre ale ja som to nevedel rozoznat. Skor ten blby pocit ze to ani nepredam. A ze znacka ako hrom a to len oje....b.
Xader napísal:ja by som to odovodnil tak, ze ... ked to je v poriadku, tak preco nevypadavaju kusky z kazdej hlavne ? napriklad z glocku ? ci z CZty ? :roll: chapem, je to chore.
ale fakt teraz, postrehol si nejake odchylky kvoli tomu, alebo nieco... ? ak nepocitam ten blby pocit, ze mas/mam v hlavni diery :evil: :roll:
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Zdravím páni
V utorok som dostal nove mosquito a dnes som ho bol uz aj vyskusat. Prve dojmy su perfektne! 200 nábojov, 4 rozne znacky, ani jedna zádržka, alebo nejaky problém, proste perfektna strelba. Zatial som na vysost spokojny.
BALISTIK
moderátor

Aj ja som dnes nevydrzal tiež som si bol buchnut,mam tam slabšiu vratnu pružinu a bere mi aj slabe terčove naboje,dnes som skusil Lapuy,RWS.Je to relax a zabava :lol:
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Ja som tiez strielal (aj) lapua - match. Bez závady aj s tvrdou pruzinou.
BALISTIK
moderátor

Tie Lapuy čo mam su terčove puskove,v puske maju písanu 320ms,takže v Sigu tak 260ms musim ich prehnat cez hradla :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"