GP STRIBOG (9mm samopal)

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

povodne mal byt uzi zasobnik default zalezitost, nie len volitelna opcia... alebo len rozhodnutie pred rozhodnutim nevhodne odkomunikovane, tazko povedat napr. GP na svojom webe zakaznikom dodnes tvrdi ze predava dvojhmotu :wink:
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Cez vikend strelena sutaz so Stribogom. Cca 150 ran. Uprimne povedane sa mi na moje prekvapenie strielalo z toho celkom dobre. Jedine, co by som hadam vytkol te vacsia hmotnost a nie uplne ideálna pazba. Nove kusy uz vraj maju plastovy lover a teda aj nizsiu hmotnost. Na pažbu si asi treba zvyknut. Tak isto ako na uchyt na predpazi (uz tu bola spominana napinacia paka). Nejako hrozne mi to ale nevadilo. Podciarknute spocitane, cakal som horsie, prijemne prekvapila.
enzox
občasný prispievateľ
Registered for: 11 years 3 months

Príspevok od používateľa enzox »

Tak už nabral môj Stribog finálne kontúry :). Ešte ho musím otestovať na 50 až 200m, nech môžem posúdiť presnoť. Obrázok s terčom je 5 rán na 25m s oporou.
Prílohy
1.jpg
3.jpg
2.jpg
GoodLuck
občasný prispievateľ
Registered for: 9 years 3 months

Príspevok od používateľa GoodLuck »

Nerad by som bol za sulinka co si nevie nagooglit, ale ani na GP stranke pod produktom niesu uvedene rozmery.
Z toho, co tu citam, sa ta zbran meni za pochodu, napriek tomu otazka:

Ma to rozmery umoznujuce zapisanie na "nosenie a drzanie" (blbe otazky typu "ako by si to chcel nosit?" si prosim nechajte - samozrejme ze skryte :lol: ) ?

Videl som par preukazov kde bol Scorpion EVO takto zapisany. Preto ten zaujem..
Budha
občasný prispievateľ
Registered for: 19 years

Príspevok od používateľa Budha »

kde kupit najlepsie Stiboga ?
Ake su rozne verzie ? dlha/kratka ?
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

napr. aj kratky tu: http://www.zbranepresov.sk/grand-power-stribog-sp9a1

pise tam zse mozno na A-cko.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

O 4 strany dozadu v diskusii, v PZ zapisane ako "pistol samonabijacia" , verzia s hlavnou pod 30cm
Kedze nejde o zbran odvodenu od samocinnej, par 5 ods1 pism f tak ju mozes aj nosit.

Napr u EVO3S by som si uz taky isty nebol, nakolko ide o klon komercne vyrabaneho EVO3A

(Vynecham fakt, ze z podstaty fungovania je takmer kazda samonabijacia zbran okrem cistych DAO vlastne odvodena od samocinnej)
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Chalani, vsak zoberte telefon, obetujte zopar centov a zavolajte do GP, nech vam povedia co vyrabaju a ake maju rozmery celkove a ake su rozmery hlavne. Z toho si uz odvodite, ci zbran mozete nosit, alebo nie, pripadne ci vam bude stacit len ZP sk. A, alebo nie.
GoodLuck
občasný prispievateľ

Nooo... sak naco, vdaka roman a vanto , mam +/- vsetky potrebne info :lol:. Smrt smrti mne, lenivemu.

Uz len aby sedela hlaska z linku: STRIBOG SP9 A1 je spoľahlivou, robustnou samonabíjacou pištoľou so širokým spektrom využitia.
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Hodnotit spolahlivost po takej kratkej dobe na trhu je dost odvazne. Ale marketing je marketing.
GoodLuck
občasný prispievateľ

roman napísal:Kedze nejde o zbran odvodenu od samocinnej, par 5 ods1 pism f tak ju mozes aj nosit.
Berie sa za odvodenu aj ked ju "odvodis" od konkurencnej firmy? Zle, slovensku neprajne, jazyky hovorili..
https://www.bt-ag.ch/shop/eng/bt-apc9ap ... -x-19-mm-2
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Konstrukcne odvodena od samocinej znamena, zbran, ktora povodne bola samocinna upravena na samonabijaciu, teda presla zmenou charakteru zbrane.
GoodLuck
občasný prispievateľ

vanto napísal:Konstrukcne odvodena od samocinej znamena, zbran, ktora povodne bola samocinna upravena na samonabijaciu, teda presla zmenou charakteru zbrane.
Tak toto mi kamarat z KEU vysvetloval trochu inak a skor sa to podobalo na romanov prispevok ohladne Scorpiona ..
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Vanto:
Pleties pojmy konstrukcne odvodena a upravena
enzox
občasný prispievateľ
Registered for: 11 years 3 months

Príspevok od používateľa enzox »

Ja mám tú dlhú verziu s 10" hlavňou. Je v policajnej databáze určite klasifikovaná na A-nosenie, ale z výrazu policajtiek som pochopil, že to nechám radšej len na E :).
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"