Brokovnice FAIR

47ronin
prispievateľ
Príspevky: 206
Registered for: 5 years 3 months

Brokovnice FAIR

Príspevok od používateľa 47ronin »

Dovolujem si poziadat o nazor skusenejsich kolegov:
Uvazujem o trosku lepsej zbrani na skeet (to co mam teraz mi pripada sice dobre, ale skusenejsi strelci ma presvedcili, ze lepsia zbran ma posunie dalej...).
Do uzsieho vyberu sa dostali Beretta 686 Silver Pigeon I (o tej uz co-to viem, vyskusal som ju a aj ked je to entry-level od Beretty, myslim, ze na moje zamyslane ucely je to stavka na istotu) a predajca mi pomerne asertivne ponuka tiez (na nasom trhu) novu znacku brokovnic FAIR https://www.fair.it/en/products/competition-shoutguns
Rada Carrera a Racing su cenovo udajne porovnatelne s tou Berettou 686, vybavou (nastavitelna spust, vonkasie coky, licnica...) a vlastnostami by mali byt vraj o 1-2 levely vyssie... podla stranky predajcu maju naozaj stat rovnako alebo dokonca menej nez ta Beretta.
Poculi ste niekto nieco o tejto znacke? Nic relavantne sa mi nepodarilo o nej najst ani na zahranickych weboch. Je to to len kampan predajcu pri uvedeni produktu na trh alebo sa naozaj jedna o takeho dobreho vyrobcu zbrani?
Používateľov profilový obrázok
Adrian
častý prispievateľ
Príspevky: 808
Registered for: 10 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Tiez som narazil na tuto znacku brokovnic. V reale som to vsak nevidel. Vyzera to celkom dobre, avsak nepoznam nikoho, kto by to vlastnil. Tiez riesim, aku znacku vybrat na trap.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"