rovnako diky za tip na knihu od ondra, vyzera dobre, i ked cena je vyssia, budu meniny, asi si doprajem

Ja by som si neskromne dovolil nesúhlasiť ... rýchlosť pohybu záveru v tomto prípade asi nie je podstatná, dôležitejšia je hybnosť (a impulz sily, ten je ale za mojimi momentálnymi schopnosťami ... fľaša borovičky so svokromtryskac napísal:Pri odlahcenom zavere o 25% ... Z uvedeneho vyplyva, ze ovladanie takto upravenej zbrane nebude zrovna patrit k tym komfortnejsim.
Ja zas pre zmenu si dovolim nesuhlastit s tebou.tata7474 napísal: Ja by som si neskromne dovolil nesúhlasiť ... rýchlosť pohybu záveru v tomto prípade asi nie je podstatná, dôležitejšia je hybnosť
Ked som robil model pre vz.58 tak tam to bolo pekne vidiet, ze ta zbran bola konstruovana na naboj vz43.Olap napísal: ... ze samonabijacia pistol je najma o pruzinach. Takze niekedy pri zlom navrhu hmotnosti jednotlivych casti a ich posobenia sa ani s laborovanim s pruzinami nepodari dotiahnt funkcnu zbran.
So simulovanim pevneho uchopu mam trocha problem. Nakolko mi nieje celkom jasna mechanika svalov riesim to len zvysovanim hmotnosti tela.s0m3body napísal:Ďakujeme! Mňa by pre zmenu zaujímalo porovnanie vplyvu zvýšenia hmotnosti záveru voči zvýšeniu hmotnosti tela zbrane. Práve tu bude hrať dynamika úchopu veľkú rolu, ale skúsme vychádzať z 'uchopu dobreho strelca'. Ako sa prejaví 30g kolimator na závere voči 120g svetlu pod zbraňou? A ako to bude s plným a prázdnym zásobníkom?