Zahraničná legislatíva

DeSade
častý prispievateľ
Príspevky: 1483
Registered for: 12 years 1 month

Príspevok od používateľa DeSade »

Nemecko sprísňuje zbraňovú legislatívu
https://www.reuters.com/world/europe/ge ... 3iJwg46IBE
Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Príspevky: 3690
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa Mesi »

https://www.aktuality.sk/clanok/5egjTxu ... zbraniach/

Nemecko plánuje sprísniť zákon o zbraniach
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5590
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa Jack »

Kdepak udělali soudruzi z NSR chybu? Pokiaľ viem, už teraz si nemecká polícia lustruje/môže lustrovať, či sú žiadatelia politicky dostatočne konformní, tak kde je problém? Navyše, keď tamojšie úrady vedia presne určiť, o koľko narástla členská základňa tzv. Ríšskych občanov (hoci čo mám poznatky, ide o taký heterogénny a zároveň bezvýznamný prúd, že neviem, či sa dá vôbec hovoriť o členskej základni v pravom zmysle slova - ale tož, expert na nemeckých extrémistov rozhodne nie som) a aká je dnes veľká. Tak prečo im skrátka nestačilo pobrať zbrane a slušných ľudí nechať na pokoji?
:oops:
Nechcem ironizovať a spochybňovať hrozbu, ktorú vo všeobecnosti predstavujú kadejaké podobné obskurné spolky pre demokratické zriadenie, ale čítať správy o tom, ako úspešne nemecká polícia zhabala podozrivým napríklad aj kuše... Ja neviem, predstava, ako v roku 2022 banda pučistov preberá kontrolu v takom štáte, akým je Nemecko, vyzbrojená kušami, znie skoro parodicky.
:twisted:
Azda len ako zámienka pre červeno-zelenú nemeckú vládu, aby mohla ľudom opäť a ešte radikálnejšie siahnuť na právo vlastniť zbraň, to iste postačuje. Žiaľ, zdravý rozum dávno podal demisiu... Obávam sa však, že ak ešte niekde rozbijú sieť podobných vymetencov - čo by ma nijako neprekvapilo - môže sa z toho rýchlo vyvinúť unijna iniciatíva sprísňovať zbraňovú legislatívu, aby sme "uchránili demokraciu".
:oops:
R
častý prispievateľ
Príspevky: 3089
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa R »

Český senát schválil nový prísnejší zákon o zbraniach a strelive

https://svet.sme.sk/c/23292217/cesky-se ... ml?ref=mnt
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"