Epidémie - karantény
Nemám toľko známych s ktorými by sme si navzájom odhaľovali zdravotné karty ako ricinr, ale moja skúsenosť je s dvomi kamošmi, obaja 40r, obaja nadváha, obaja dostali za posledný rok cukrovku a zápal kĺbov (jeden päsť a druhý lakeť)
Jeden očkovaný je a druhy nie.
Včul babo raď...
Ps: vždy keď idem z domovej schôdze, tak sa pousmejem ako môže niekto veriť sprisahaniu
Jeden očkovaný je a druhy nie.
Včul babo raď...
Ps: vždy keď idem z domovej schôdze, tak sa pousmejem ako môže niekto veriť sprisahaniu
Neodhaľujeme si zdravotné karty ale s kamarátmi sa bavíme aj o zdravotných problémoch. A v čakárni keď čakám doktorovi, tak stretnem známych a o čom inom sa pobavíme ak nie o tom, prečo sú u doktora?
Teraz ďalší známy mi povedal pri pive, že má problémy so srdcom (cca 40r.) A kamoška s mužom majú kolísavý krvný tlak, tak že museli vyhľadať lekársku pomoc.
Snáď to nemá pôvod v hromadnej opichávačke.
Predtým ako aj teraz spomenuté osoby sú osoby, ktoré sa podriadili expermentu s novou technológiou.
želám World peace, a vlastne zbrane len ukrajine, nech už ten konflikt ukončíme
,
Teraz ďalší známy mi povedal pri pive, že má problémy so srdcom (cca 40r.) A kamoška s mužom majú kolísavý krvný tlak, tak že museli vyhľadať lekársku pomoc.
Snáď to nemá pôvod v hromadnej opichávačke.
Predtým ako aj teraz spomenuté osoby sú osoby, ktoré sa podriadili expermentu s novou technológiou.
želám World peace, a vlastne zbrane len ukrajine, nech už ten konflikt ukončíme

Tak ja neviem, ale toto je také obľúbené argumentačné salto, ktoré používajú mnohí očkovaní, že ak majú teraz nejaké zdravotné problémy, nezriedka sa utiekajú k presvedčeniu, že s tým niečo má očkovanie. A radi to dajú vedieť svetu.
Ešte častejšie toto salto vidím v prevedení neočkovaných, že ak niekto očkovaný v ich okolí má nejaké zdravotné problémy, okamžite poukazujú na vakcínu ako (potenciálny) spúšťač alebo vinníka. A tiež to radi dajú vedieť svetu.
Upgrade je, ak neočkovaní majú zdravotné problémy (vrátane ťažšieho covidu) a opakujú, že ešte, že nie sú vakcinovaní, inak by už asi boli mŕtvi. A majú nutkanie aj o toto sa podeliť so svetom.
Ja síce rozhodnutie dať alebo nedať sa očkovať proti covidu, experimentálnymi, len dočasne či predbežne schválenými vakcínami považujem za prudko súkromnú vec, ale plus/minús chápem, aký bordel v hlave majú po tých dvoch rokoch ľudia, ktorí sa odrazu museli vyrovnávať s čímsi, s čím sa nikdy predtým nestretli, s čím nerátali a čo si až do februára 2020 odmietali vôbec pripustiť. Ale treba ten bordel v hlavách živiť? Prikrmovať novými historkami? Vedecké dôkazy už netreba? Či už ich ani nečakáme a ideme radšej veriť v globálne spiknutie? Či?
A áno, sám som sa stretol s vedľajšími účinkami po očkovaní (nehlásené na ŠÚKL aj hlásené na ŠUKL), sám by som o vakcíne proti covidu - v situácii, keď už máme účinné lieky (odskúšané) - ani neuvažoval. A už vôbec nie, pokým nebudú k dispozícii extenzívne výskumy, ale toto je fakt téma na WF? Či treba neustále sa opakujúcimi antivaxerskými stupiditami zamoriť úplne komplet celý on-line priestor? Vrátane fóra o kvéroch, strielaní a strelectve? Neviem, ale ja myslím, že ani nie a že sa bez toho zaobídem ako mod aj ako užívateľ. Neviem ako vy, ostatní...

Ešte častejšie toto salto vidím v prevedení neočkovaných, že ak niekto očkovaný v ich okolí má nejaké zdravotné problémy, okamžite poukazujú na vakcínu ako (potenciálny) spúšťač alebo vinníka. A tiež to radi dajú vedieť svetu.

Upgrade je, ak neočkovaní majú zdravotné problémy (vrátane ťažšieho covidu) a opakujú, že ešte, že nie sú vakcinovaní, inak by už asi boli mŕtvi. A majú nutkanie aj o toto sa podeliť so svetom.

Ja síce rozhodnutie dať alebo nedať sa očkovať proti covidu, experimentálnymi, len dočasne či predbežne schválenými vakcínami považujem za prudko súkromnú vec, ale plus/minús chápem, aký bordel v hlave majú po tých dvoch rokoch ľudia, ktorí sa odrazu museli vyrovnávať s čímsi, s čím sa nikdy predtým nestretli, s čím nerátali a čo si až do februára 2020 odmietali vôbec pripustiť. Ale treba ten bordel v hlavách živiť? Prikrmovať novými historkami? Vedecké dôkazy už netreba? Či už ich ani nečakáme a ideme radšej veriť v globálne spiknutie? Či?

A áno, sám som sa stretol s vedľajšími účinkami po očkovaní (nehlásené na ŠÚKL aj hlásené na ŠUKL), sám by som o vakcíne proti covidu - v situácii, keď už máme účinné lieky (odskúšané) - ani neuvažoval. A už vôbec nie, pokým nebudú k dispozícii extenzívne výskumy, ale toto je fakt téma na WF? Či treba neustále sa opakujúcimi antivaxerskými stupiditami zamoriť úplne komplet celý on-line priestor? Vrátane fóra o kvéroch, strielaní a strelectve? Neviem, ale ja myslím, že ani nie a že sa bez toho zaobídem ako mod aj ako užívateľ. Neviem ako vy, ostatní...

Jack, mudro vravis, suvislo...
tak vyuzi svoje opravnenie moda a zamkni to tu...
tak vyuzi svoje opravnenie moda a zamkni to tu...

Ronin, to práve nechcem, lebo čo my dvaja vieme, kedy sa tu opäť vyskytne niečo naozaj užitočné?
Zatiaľ to tu nenaberá rozmery, že by bolo treba, aby niekto z modov intervenoval. Bol by som rád, keby to tak zostalo a nekopili sa tu antivaxerské plky, akých je internet plný.

Ozaj, a neviete, kde zmizol kovid? 

Presne tým smerom, kam sa pobral aj zdravý rozum popieračov...

Skoncila sa Covid mimoriadna situacia ci nie?
Spravy tvrdia ze ano, k 15.9.
MINV ju ma stale uvedenu:
https://www.minv.sk/?mimoriadna_situacia_cele_uzemie_sr
Spravy tvrdia ze ano, k 15.9.
MINV ju ma stale uvedenu:
https://www.minv.sk/?mimoriadna_situacia_cele_uzemie_sr
Kapo, teraz sme mali prípad v rodine, predtým na pracovisku. Prečo, chýba ti? 

Najnovšia medzinárodná štúdia vakcín na COVID
https://thehill.com/policy/healthcare/4 ... e-effects/
https://thehill.com/policy/healthcare/4 ... e-effects/
Takže hoaxeri mali pravdu?
Nie, len sa potvrdilo čo sa už vedelo, že nevedia čítať s porozumením.
Vysetrovanie, ktore nevyslo: https://domov.sme.sk/c/23295231/peter-k ... ribeh.html Pri tomto panovi ma vzdy napadne ta scenka z Cernych baronov: Jmeno? Kotlar! Jste vojin Kotlar, nebo snad general Kotlar??? Janos Kotlar!
Inak vraj po 55 rokoch zomrel v CR clovek na cierny kasel.
Inak vraj po 55 rokoch zomrel v CR clovek na cierny kasel.
Čierny kašeľ tam doniesli Ukrajinci