Spoločný nákup 9mm Luger
sorry... http://www.mmstrelnica.sk/kontakt/
-
- občasný prispievateľ
- Registered for: 5 years 5 months
Ak by mal niekto záujem o väčšie nákupy nech sa ozve www.strelivomodra.wbl.sk nové fabrické aj prebíjané vysokej kvality.
Ahojte, nebude sa v blízkej dobre konať spoločný nákup?
Čím viac informácií o svojom zámere dáš, tým je väčšia šanca, že sa ti niekto ozve. Ty si nedal takmer žiadnu....
ahojte,
zohnal som kontakt u ZVSky a maju skladom 9x19Luger kde by vedeli na licenciu predať strelivo značky Bestbulets. minimalny odber 100 000 kusov po 0,18eura kus. jedná sa o 124gr ( 8g) CIPované strelivo
zohnal som kontakt u ZVSky a maju skladom 9x19Luger kde by vedeli na licenciu predať strelivo značky Bestbulets. minimalny odber 100 000 kusov po 0,18eura kus. jedná sa o 124gr ( 8g) CIPované strelivo
Zaujímavá cena. Česká firma, i keď som o nich ešte nepočul. Vie niekto referencie? Možno by som zobral aj 5K. Kde by bolo prevzatie?
To by som sa tiež pridal
Tiez sa pridam.
Ak to bude aktuálne tiež by som sa pridal
na sklade maju pol miliona kusov, ale ako som písal minimalny odber je 100 000 a iba cez licenciu... takže sa musí naisto niekto kto ju má či si ju vie zriadiť a cez seba to preleje ...
Spoločný nákup je veľmi zábavná činnosť, najmä pre toho, kto sa to podujme zorganizovať a nakonci mu zostane takmer nulacelánulacelánič....dpč.
Pri minimálnom odbere 100k je jasné, že treba aspoň 50 ľudí po 2000ks. Zatiaľ ich je tu tak 5-6... Potiaľ realita tejto akcie.
Pri minimálnom odbere 100k je jasné, že treba aspoň 50 ľudí po 2000ks. Zatiaľ ich je tu tak 5-6... Potiaľ realita tejto akcie.
Ahojte, tiež by som sa pridal