Glock 20SF vs. Glock 20 V. Gen.
Glock 20SF vs. Glock 20 V. Gen.
Ahojte, plánujem nákup G 20, keďže mám kratšie prsty a nemám možnosť fyzického porovnania, má verzia SF telo výrazne vhodnejšie? G23 sa mi drží ok...
Výrazne vhodnejšie? Neviem, či by som to povedal úplne takto, ale nejaký rozdiel tam jednoznačne cítiť. Nie som však majiteľ, hovorím teda o svojom prvom, druhom, možno treťom dojme, nie o pravidelnom sušení a búchaní na strelnici...
Ďakujem za serióznu odpoveď napriek môjmu krkolomnému vyjadrovaniu
....

Za málo.
Inak, Tompek, ty si sa vyjadril pomerne jasne, problém je skôr v tom, že to ja neviem, či by som ten rozdiel vyjadril slovami, že je to "výrazne vhodnejšie" pre niekoho s kratšími prstami. Ale rozdiel tam určite cítiť...

Inak, Tompek, ty si sa vyjadril pomerne jasne, problém je skôr v tom, že to ja neviem, či by som ten rozdiel vyjadril slovami, že je to "výrazne vhodnejšie" pre niekoho s kratšími prstami. Ale rozdiel tam určite cítiť...
Som trošku porovnával cez stránku handgunhero.com, a rozdiel je len vo váhe, aj to nepatrne. Ak sa mi nepodarí SF fyzicky omakat, pôjdem do 5. Gen. V predaji je aj hunter verzia, MOS....
Rozdiel neni len vo váhe. Je tam rozdiel v úchope. Ten SF je menej macatý. Nemám, aby som ošahal, ale som o tom presvedčený.