Ako riešite bezpečnú fixáciu zvierat?
-
MichalÁč1234
- občasný prispievateľ
- Registered for: 1 month
Ako riešite bezpečnú fixáciu zvierat?
Ahojte, riešim, ako najlepšie zabezpečiť zvieratá pri rôznych úkonoch – či už pri ošetrovaní, vážení alebo preprave. Vidím, že niektorí používajú provizórne riešenia, iní zas investujú do profesionálnych klietok. Napríklad som narazil na https://hagrokov.sk/fixacne-klietky/ a rozmýšľam, či by to nebola lepšia a bezpečnejšia cesta aj z pohľadu pohodlia pre zviera. Máte niekto skúsenosť, oplatí sa do toho ísť? Ako to riešite vy?
-
Martin2310
- občasný prispievateľ
- Registered for: 2 years 11 months
podľa mňa, laika, je najjednoduchšia preprava po častiach. Pliecko, stehno, krkovička, roštenka, šál......sry za OT, neodolal som. 
Takisto preferujem tento spôsob, aj v prípade nejakej kolízie je jednoznačne najbezpečnejší...

Záleží, čo za zviera /kočka, pes, kôň, prasa, krava, koza, ovca/ a čo za ošetrenie.
Kone, kravy na prepravníku. Ovce, prasatá, kozy v klietke, ktorú som si vyrobil. Hydinu v bedničke..........
Kone, kravy na prepravníku. Ovce, prasatá, kozy v klietke, ktorú som si vyrobil. Hydinu v bedničke..........
Dobytok sa vo všeobecnosti cíti najpohodlnejšie a najbezpečnejšie vo vládnej limuzíne.