Strelnice v Bratislave
1. Skús zavolať napr. do T&T v Dúbravke alebo Hunter Clubu v Ružinove, či majú tieto konkrétne na zapožičanie.
2. Ak čakáš užitočné tipy na zbraň, bolo by dobré uviesť aspoň orientačne, na čo ju plánuješ používať príp. na čo nie.
2. Ak čakáš užitočné tipy na zbraň, bolo by dobré uviesť aspoň orientačne, na čo ju plánuješ používať príp. na čo nie.
Strelncia EMEL ich ponúka obe. Nie je to v BA, ale v Šarfii (spisovne Blatné) a z centra BA sa to dá spraviť za 35 - 45 min.
Ďakujem pani za riešenia.
Vedeli ste, ze Profitactic otvoril novu strelnicu v Raci? https://www.chicago.sk/ Ja som sa to docital az v Zbrane a naboje. Vyzera celkom fajn, urcite pojdem pozriet.
Jo, celkom fajn.
Na dlhom strelisku (50m) majú asi najmodernejšie nosiče terčov v BA - s voliteľnou rýchlosťou pohybu, voliteľnou farbou svetla, otáčaním terča o 90°. Ovládanie cez dotykový panel, vedia tam aj naprogramovať rôzne tréningové sekvencie. Teraz si nespomínam, či na tých nosičoch nie je aj kamera.
Krátke strelisko zatiaľ s klasickými prenosnými drevenými stojanmi, využívajú ho primárne pre skupiny.
Na dlhom strelisku (50m) majú asi najmodernejšie nosiče terčov v BA - s voliteľnou rýchlosťou pohybu, voliteľnou farbou svetla, otáčaním terča o 90°. Ovládanie cez dotykový panel, vedia tam aj naprogramovať rôzne tréningové sekvencie. Teraz si nespomínam, či na tých nosičoch nie je aj kamera.
Krátke strelisko zatiaľ s klasickými prenosnými drevenými stojanmi, využívajú ho primárne pre skupiny.
-
matyashisko
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 3 years 3 months
Je tam kamera, ale pomerne low-res a spomalena. Skvela strelnica, len trochu tmava na streliskach a osvit tercov je za mna tiez poslabsi. Celkovo vsak lepsie ako nedaleka konkurencia.
Chicago je fajn. Spomalenie kamery mi osobne nevadi, lebo ak po vystrele rychlo pozrem na display, vidim kam priamo strela zasiahla. Na 25m+ mozno neplanovany, ale benefit heh
Mna len trocha zarazili tie instrukcie, ze nablizko mam strielat na spodok terca, lebo potom to ide hore a tam je mechanizmus posuvu terca.
Ak si na 50-ke, tak to chapem, lebo odklon od priameho uhla nasobene vzdialenostou sa moze prelinat so stropnou kolajnicou. Inak povedane 7m mierene prudko dohora na hlavu moze na napr. 45-tom metre trafit kolajnicu. Na kratsiu vzdialenost si davavam terc o nieco nizsie. Na vlastne oci som videl, ako parkrat lietala stropna omietka (nie odo mna
)