Slavia vs Gamo ?

inspiring_chaplygin

Príspevok od používateľa inspiring_chaplygin »

hunter88: jestli se ti zdá slavie s 3kg moc těžká, tak moje vzdůša má 5kg :lol:
friendly_morse

Príspevok od používateľa friendly_morse »

Anti Kapitalista 47 napísal:Podľa mňa nemusí byť šmejd všetko čo nie je z bývalého Československa. Pozeral som si tú tvoju 85 na nete a celkom sa mi pozdáva. V googli som našiel fotku na ktorej mala 85-ka zaujímavo riešený koniec pažby potiahnutý akýmsi sivým plastom.
Má niečo podobné aj tá tvoja ? Ešte ma celkom upútala tá povrchová úprava plastu na rukoväti a na predpažbí. Ako sa to drží ? Dá sa na to zvyknúť ? Koľko má tá tvoja Jaulov ? :?: :?: :?:
Ten Hatsan je celkom fajn to na konci je taka silna dierkovana guma ma to zevraj tlmit ten spätny naraz. Boli k nemu aj tie umelinky na predlzenie tie som tam dal vsetky je to o nieco lepsie. Ale ten gumeny koniec je velmi silny tak to ani velmi netlmi. No ten plast je celkom fajn len ked sa trosku spotia ruky tak to tam dost vidno ale ja ked chodim strielat nosim take cyklisticke rukavice a maju na spodku taku gumu takze s nimi sa drzi uplne perfektne . Som s ním zatial spokojny len tie mieridla ma trosku stvu neviem si na ne zvyknut (striela sa s nimi dobre ale ked zmením vysku nastavenia tak mozem zasa nastrelovat) a ked je trosku pritmie tak nevidno tu cervenu svetlovodivu musku na konci ale uz to budem riesit (som elektrotechnik) tak idem tie mieritka podsvietit SMD diodami cize to krasne bude svietit ( Ked to bude dam sem Foto ) .
Na skusku som kupil ten najsitnejsi puskohlad za 350 sk.
Kazdy na neho nadava a uz viem aj preco chcel som to len skusit ale vobec sa nedal nastavit mal som sroby max. pritiahnute a stale mi to od stredu strielalo sikmo dole napravo tak som to chcel este pritiahnut a prask v nutri som to zlomil tak som to rozobral kukol co je vnutri a nieje to zle riesene len je s tym strasna piplacka tak som to opravil a dal to dole.( Sporím na http://dalekohlady.sk/jpg/delta/4x32ao/4x32ao.jpg )
Ale najviac ma stve ze na forum.gunshop.cz pise kazdy kto ma Hatsana ze tam praskaju pruziny tak uz len cakam kedy povoli ta moja . . . Ale na sile zatial nestraca

A kolko ma Joulov ? Noo keby to mam kde a ako zmerat tak by som ti napisal ale je fakt silna a zatial mi staci. Je to moja prva vzduchovka ale z bytovky strielat nemozem lebo to strasne plieska a pocut to 8)

Par foto prepačte za kvalitu Treba novy driver do mobilu :D

ObrázokObrázok ObrázokObrázok ObrázokObrázok

Koly tomuto uvolnenemu srobu som musel prestat strielat a doma som sa odhodlal dat dole ten kus umeliny . . . Aposn som videl ake je to tam zlozite Ledva som to dak dokopy

Obrázok ObrázokObrázok
friendly_lalande

Príspevok od používateľa friendly_lalande »

Pozeral som si všetky tie fotky, čo si sem dal a vyzerá to celkom solídne.

Spomýnam si, že asi rok dozadu som mal príležitosť si z 85 vystreliť, ale len naprázdno v obchode. Predavač ma vtedy dosť zotrel, lebo som ju zalomil a vystrelil z nej keď sa nepozeral. Ale bola to celkom slušná šajba. Takých 15 jaulov je to určite. Môžeš byť spokojný, nech ti to vydrží.
inspiring_chaplygin

Príspevok od používateľa inspiring_chaplygin »

mne se na ní akorát nelíbí ten plast, ale jinak celkem hezká....
inspiring_euclid

Príspevok od používateľa inspiring_euclid »

Prosím vás neviete kde by sa dali zohnat olovene gulôcky kalibru 5,5? vyrábajú sa vôbec na Slovensku?
eager_goldwasser

Príspevok od používateľa eager_goldwasser »

Constantine: kúp si ložisko :D
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

na slovensku ich nekupis asi nikde lebo prbram 22.broky nevyraba ale nanejake nemeckej stranke som ich videl ale to by si dal viac za postovne ako za broky ale broky sa nemozu vyrovnat diabolo(neberiem do uvahy pribram ani levice ani nic pod 100 sk za krabicku :D)
eager_goodall

Príspevok od používateľa eager_goodall »

neviem ci som dobre videl, ale ta 85 nema SAS?
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

Mattej
Constantine: kúp si ložisko
....potrebuje olovene,nie ocelove kalene...ked uz, tak rybarske olovka :D :D
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

gulicka nieje bohvie co do vzduchovky presnost je o nicom
inspiring_hopper

Príspevok od používateľa inspiring_hopper »

www.merkuria.net >>> Slavia 631 4.5 za 4k >>> celkom vyhodne >>> sup do kosika
inspiring_bell

Príspevok od používateľa inspiring_bell »

Easa....prepac ze sa ti do toho miesam ale:
1-ked uz tak si priplatim par euro a mam silnejsiu CZ 634
2-a po urcitom case sa budes snazit a spekulovat ako posilnit slaviu a dosiahnut vacsi vykon...
takze bud tu slavku chces pre to ze ma dlhsiu hlaven=vacsia presnost a detaily ale tymto prispevkom ta nechcem nejako urazit alebo co je to cisto moj nazor nakolko som strielal zo vsetkych 3slavii (co sa este vyrabaju) a nic proti tebe :D
inspiring_hopper

Príspevok od používateľa inspiring_hopper »

Jeziis sorry som ja ale debil ja som myslel 634 NIE 631 cekni ten eshop

http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=140
inspiring_bell

Príspevok od používateľa inspiring_bell »

no tak veci sa maju hned inak .....tym padom hovorim.....je to velmi dobra vzduchna ateraz ju maju za dobru cenu...ale predtym sa dala zohnat aj z ceska lacnejsie ale teraz ma dobru cenu .....
friendly_morse

Príspevok od používateľa friendly_morse »

dodino147 napísal:neviem ci som dobre videl, ale ta 85 nema SAS?
Sorry all dlhsie som tu nebol . . . maturity a taak . . a mohol by si mi upresnit to SAS ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"