Ahojte,
koncom marca 2026 mi konci ZP. Som drzitelom skupiny AEF. Podla informacii na internete som sa docital nasledovne - potrebujem vybavit lekarsky posudok u mojho obvodneho lekara, nasledovne potrebujem mat vysetrenie u klinickeho psychologa a taktiez potvrdenie zo sportoveho klubu. Rad by som sa informoval nasledovne:
- Je postup uvedeny hore spravny?
- Ak ma informacie nemylia, odborna skuska uz nie je potrebna avsak precitanie knihy o ZP urcite neuskodi, vsak?
Mohol by som poprosit o rady, tipy, ktore mi vedia napomoct? Velmi pekne dakujem.
Predĺženie platnosti ZP a kontrola zbraní
Ano, spravne.
No nezabudaj ze minimalne to musis mat podane 30 dni pred skoncenim platnosti ZP.
A psychologovia uz nemaju tak vela volnych terminov. Tak sa to snaz vybavit cim skorej. A aj zaznamovu knihu kontroluju. Ak nieco kludne pis. Riesil som to nedavno.
No nezabudaj ze minimalne to musis mat podane 30 dni pred skoncenim platnosti ZP.
A psychologovia uz nemaju tak vela volnych terminov. Tak sa to snaz vybavit cim skorej. A aj zaznamovu knihu kontroluju. Ak nieco kludne pis. Riesil som to nedavno.