thomas75 napísal:A ak ja sa mam k tomu vyjadrit je to az hrozne ze za to ziada 10 euro ...ja by som mu dal asi tak 4 eura ale za to ze by som si to chcel vylozit do policky...ako hovorim dostreli to 5 metrov ale padacikom

a povedz kolko by si za to chcel dat.....mozno by sa na nete alebo dakde nieco naslo.....ak mas moznost setrit tak ja osobne by som posetril a potom by som si kupil nieco lepsie....nejaku pusku a s tym je vacsia sranda.....tak zatial
tak aj ja si myslim ze je to privela na taku smiesnu zbran to si radsej narezem drievko a spravim prak

a tak uz som pisal

okolo tych 30 eur maximum by som dal za to ale chcel by som pistolovu lebo pusku mam na zahrade ale boh vie kedy sa tam ja dostanem

a tu pusku pouzivam na sportovu strelbu a chcel by som si aj niekedy len tak s kamaratmi zastrielat (napr. na chate tam je les do ktoreho nevstupila ziva dusa niekolko desatroci

takze do stromov ked budeme triafat nikomu sa nic nestane)

a kamaratom nechcem dat do ruky tu moju pusku lebo oni by mozno ani nevedeli ako sa spravne drzi a je aj otazne to co som uz spominal - kedy sa ja k nej dostanem