kratka vzduchovka

friendly_cray

kratka vzduchovka

Príspevok od používateľa friendly_cray »

Dobry den,
rad by som si zaobstaral nejaku lacnejsiu vzduchovku na sposob pistole, presurfoval som uz vela stranok ale nenasiel som taku ktora by mi vyhovovala. Neviete mi prosim poradit kde zozeniem vzduchovku za nizku cenu ? moze byt aj pouzivana, napr. z nejakeho bazaru...pripadne najde sa tu niekto kto by sa chcel nejakej zbavit a bol by ochotny sa so mnou dohodnut na predaji ? dakujem.

PS: vzduchovku nechcem na sportovu strelbu ale len cisto pre zabavu napr. triafanie do stromov a tak :lol:
Naposledy upravil/-a friendly_cray v 31 Máj 2009, 18:01, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 09:21, upravené celkom 1 krát.
friendly_cray

diki vyzera srandovne :D len by ma zaujimalo ci dostreli aj na viac ako 20 metrov lebo na cene to nevidiet nemyslite? vyjadrite sa plz :D :D :D to 2 take zbrane co on ponuka stoja menej ako jedna airsoftova :D no napisal som mu ale ked niekto este bude o niecom vediet nech tu napise privitam kazdu ponuku :)
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

...to je skor vrhacka,ako vzduchovka. :D
inspiring_bell

Príspevok od používateľa inspiring_bell »

No ak nevies tak je to vzduchna zvana LOV 2 ale domacky Flusbrok...neni to na strielanie lebo to dostreli tak najviac 5 metrov aj to padacikom...tak povedz ze o aku cenovu relaciu ide.....a tak
inspiring_bell

A ak ja sa mam k tomu vyjadrit je to az hrozne ze za to ziada 10 euro ...ja by som mu dal asi tak 4 eura ale za to ze by som si to chcel vylozit do policky...ako hovorim dostreli to 5 metrov ale padacikom :D a povedz kolko by si za to chcel dat.....mozno by sa na nete alebo dakde nieco naslo.....ak mas moznost setrit tak ja osobne by som posetril a potom by som si kupil nieco lepsie....nejaku pusku a s tym je vacsia sranda.....tak zatial
friendly_cray

thomas75 napísal:No ak nevies tak je to vzduchna zvana LOV 2 ale domacky Flusbrok...neni to na strielanie lebo to dostreli tak najviac 5 metrov aj to padacikom...tak povedz ze o aku cenovu relaciu ide.....a tak
no netusil som co to je ale diki ze si ma s tym oboznamil take co dostreli 5 metrov nechcem :D no tak mne ta cenova relacia vyhovuje okolo tych 20 - 30 eur (30 eur maximum), pistolova a chcel by som aby bola na diabolky (tych mam na zahrade tucet :D )
friendly_cray

thomas75 napísal:A ak ja sa mam k tomu vyjadrit je to az hrozne ze za to ziada 10 euro ...ja by som mu dal asi tak 4 eura ale za to ze by som si to chcel vylozit do policky...ako hovorim dostreli to 5 metrov ale padacikom :D a povedz kolko by si za to chcel dat.....mozno by sa na nete alebo dakde nieco naslo.....ak mas moznost setrit tak ja osobne by som posetril a potom by som si kupil nieco lepsie....nejaku pusku a s tym je vacsia sranda.....tak zatial
tak aj ja si myslim ze je to privela na taku smiesnu zbran to si radsej narezem drievko a spravim prak :D a tak uz som pisal :) okolo tych 30 eur maximum by som dal za to ale chcel by som pistolovu lebo pusku mam na zahrade ale boh vie kedy sa tam ja dostanem :D a tu pusku pouzivam na sportovu strelbu a chcel by som si aj niekedy len tak s kamaratmi zastrielat (napr. na chate tam je les do ktoreho nevstupila ziva dusa niekolko desatroci :D takze do stromov ked budeme triafat nikomu sa nic nestane) ;) a kamaratom nechcem dat do ruky tu moju pusku lebo oni by mozno ani nevedeli ako sa spravne drzi a je aj otazne to co som uz spominal - kedy sa ja k nej dostanem :D
Naposledy upravil/-a friendly_cray v 31 Máj 2009, 20:29, upravené celkom 1 krát.
inspiring_bell

no totizto CO2 zacinaju vyssie a tie su na gulicky ale niektore aj na diabolky a klasicka zalamovacia pistol z tej vies strielat aj broky aj diabolky.....napriklad tato:http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... 4d410d7249 ...no ale ta stoji viac ako 30 euro tak ak dosetris mozes....alebo ine.... ceny tychto zalamovaciek (pistoli) su okolo 50 euro + - a ustova rychlost do 130 m/s tam su aj s vacsou ale tie su uz inej cenovej relacie
friendly_cray

aha no tak skoda ja zhanam taku lacnejsiu lebo kamarati s ktorymi si chcem zastrielat ked sa trafia do terca z 10 metrov tak to je uz co povedat a preto asi nema velky vyznam investovat do toho vela penazi ked z nej planujem strielat asi tak raz za 2 mesiace :D :D :D preto sa pytam po nejakej lacnej a moze byt kludne aj pouzivana len nech je funkcna :D keby som chcel taku na caste pouzivanie tak si necham poradit od odbornika ale naco mi kvalitu ked z nej vystrelime mozno 10 brokov za den a potom najblizsie z nej budeme strielat az o par tyzdnov :D
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

v polovnictve sa predava po 150 sk a podla mna by si si mal hladat nieco na sposob slavia 618 alebo Gamo delta max,fox...
friendly_cray

tak pozeral som tie vzduchovky co si mi pisal ale to su pusky ze ? ja uz pusku mam ja hladam teraz pistol ... a co je to za 150 sk ? :D
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

ak chces pistol s ktorou sa da presne strielat tak si kup nejake HW viem ze su drahsie ale stoja za to oproti tim cinskym hrackam
friendly_cray

okej mno ja nuz nieco najdem je to len na rekreacne cize mne netreba presnu pistol lebo presnu mam pusku :D ale dakujem za odpovede asi si kupim nejaku novu za tych 40 eur no co uz ked ina nie je :D
inspiring_darwin

Príspevok od používateľa inspiring_darwin »

pijavica napísal:Dobry den,
rad by som si zaobstaral nejaku lacnejsiu vzduchovku na sposob pistole, presurfoval som uz vela stranok ale nenasiel som taku ktora by mi vyhovovala. Neviete mi prosim poradit kde zozeniem vzduchovku za nizku cenu ? moze byt aj pouzivana, napr. z nejakeho bazaru...pripadne najde sa tu niekto kto by sa chcel nejakej zbavit a bol by ochotny sa so mnou dohodnut na predaji ? dakujem.

PS: vzduchovku nechcem na sportovu strelbu ale len cisto pre zabavu napr. triafanie do stromov a tak :lol:
kup si miesto toho pluvátka radšej z inzerátu za cca 50 EUR Sláviu 620,630 alebo 631 ak ty je moc velká tak odrež pažbu a urob zo železa sklápaciu a jeto 8)
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"