Den otvorenych dveri
-
magical_grothendieck
Den otvorenych dveri
Poradi mi niekto prosim vas,ci su nejake dni otvorenych dveri a prehliadky v kasarnach,konkretne tankoveho pluku,pretoze moj sedemrocny syn sa velmi zaujima o bojovu techniku,tanky atd a chcem mu nieco take ukazat.Dakujem
minulý rok by som mu vybavil aj odvoz na OT-90 či MTLB S-10 do parku po akcii ale tento rok sme nič neorganizovali, inak prespal si deň detí s OSSR v bytči, tam toho bolo po dosť. Odporúčam tie piešťany tam bude toho tiež celkom dosť. Keď o niečom budem vedieť v blízkej budúcnosti dám ti vedieť.karneger napísal:Poradi mi niekto prosim vas,ci su nejake dni otvorenych dveri a prehliadky v kasarnach,konkretne tankoveho pluku,pretoze moj sedemrocny syn sa velmi zaujima o bojovu techniku,tanky atd a chcem mu nieco take ukazat.Dakujem
-
friendly_lumiere
Bohu žiaľ, ale naše geniTálne OS SR ku 1.6.2009 zrušili jediný tankový utvar v Trebišove. Jenu tankovú rotu prepodriadili ku 21. mech. brigáde v Trebišove, a nazvali ju ťažkou. Takže treba sledovať na nete, či niečo nebudú organizovať v Trebišove. http://www.veps.mil.sk/140/velitelstvo- ... rigady.phpkarneger napísal:.....konkretne tankoveho pluku,.......
To múzeum v Piešťanoch nie je nič moc. Boli sme sa tam pozrieť a bol som dosť sklamaný. No majú tam jedinečné veci, ktoré nikde inde neuvidíš. Ale celkový dojem - sklamanie.
dodatok: udeje sa to od 1.7. - overené.
-
friendly_lumiere