Den otvorenych dveri

magical_grothendieck

Den otvorenych dveri

Príspevok od používateľa magical_grothendieck »

Poradi mi niekto prosim vas,ci su nejake dni otvorenych dveri a prehliadky v kasarnach,konkretne tankoveho pluku,pretoze moj sedemrocny syn sa velmi zaujima o bojovu techniku,tanky atd a chcem mu nieco take ukazat.Dakujem
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Tento tyzden (SO/NE) su v Piestanoch na letisku, letecke dni a je tam hned vedla aj tankove muzeum, tak urcite pride na svoje. A o tyzden potom v sobotu (20.6) je v BA- Inchebe den policie :) Na panov z KEU BA som taktiez zvedavy, co tam donesu a tak :lol:.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ked tam pojdes tak sa prosim spyaj panou z KEU na tie nestastne EFMJ od Federalu.
sano2
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

karneger napísal:Poradi mi niekto prosim vas,ci su nejake dni otvorenych dveri a prehliadky v kasarnach,konkretne tankoveho pluku,pretoze moj sedemrocny syn sa velmi zaujima o bojovu techniku,tanky atd a chcem mu nieco take ukazat.Dakujem
minulý rok by som mu vybavil aj odvoz na OT-90 či MTLB S-10 do parku po akcii ale tento rok sme nič neorganizovali, inak prespal si deň detí s OSSR v bytči, tam toho bolo po dosť. Odporúčam tie piešťany tam bude toho tiež celkom dosť. Keď o niečom budem vedieť v blízkej budúcnosti dám ti vedieť.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Michal1: S EFMJ je to uz jasna vec. Maju dutinu? Je deformacia sposobena dutinou v hrote? Nieje. Rovnako aj Lapua CEPP su povolene. Ale pre zaujimavost sa spytat mozem.
friendly_lumiere

Príspevok od používateľa friendly_lumiere »

karneger napísal:.....konkretne tankoveho pluku,.......
Bohu žiaľ, ale naše geniTálne OS SR ku 1.6.2009 zrušili jediný tankový utvar v Trebišove. Jenu tankovú rotu prepodriadili ku 21. mech. brigáde v Trebišove, a nazvali ju ťažkou. Takže treba sledovať na nete, či niečo nebudú organizovať v Trebišove. http://www.veps.mil.sk/140/velitelstvo- ... rigady.php
To múzeum v Piešťanoch nie je nič moc. Boli sme sa tam pozrieť a bol som dosť sklamaný. No majú tam jedinečné veci, ktoré nikde inde neuvidíš. Ale celkový dojem - sklamanie.

dodatok: udeje sa to od 1.7. - overené.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Aj v municnom sklade v Sklenom byval kazdy rok,ale vraj vdaka akoze krize...bol po rokoch zruseny :roll: byvali pyrotechnicke ukazky,vabenie jelenou majstrom europy mojim byvalym kolegom :twisted: atd,Armada na tom usetri ..ale kolko :roll:
friendly_lumiere

Príspevok od používateľa friendly_lumiere »

Asi dosť. Aby mala na nákup AW-50 v hodnote 700.000,- Sk za kus od MAGICku. A jeden náboj .50 BMG za 890,- :)
Asi preto setria.
A aby Zilincania, co uz neviem co by si mali pýtať dostanu nejakych 30 ks HK461. Zasa za super "akciovu" cenu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."