Cinsky prezident - demonstracia

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_proskuriakova

Cinsky prezident - demonstracia

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

http://www.sme.sk/c/4896571/prisiel-cin ... ranti.html

osobne ma znepokojuje necinnost policie... na co cakali? kym da niekto niekomu v ramci NO papekom po hlave? :?
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Lord.... aj ja som znepokojeny, ale este neviem ze z coho viacej :evil: mozem povedat ze som priam nas*raty, co sa tu deje a kam spejeme s touto zlodejsko-komunisticko-klamarskou vladou...ideme tym spravnym SMERom do p*dele a normalne nechapem...kde to zase smerujeme do ktorej r*ti :evil: :!:
A desi ma to tu... :cry:
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

Kuro, mas pravdu a je v tom aj urcita symbolika... 20-te vyrocie neznej revolucie, 20-te vyrocie udalosti na namesti nebeskeho pokoja... k tomu Cinsky prezident a fanaticky dav
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Hanba. Ak je podla sefov policie zvladnutie situacie priame pouzitie sily este na nevinnych pokrikujucich aktivistov, tak to je do placu.

Este aj tej posratej Cine sa budeme strkat do riti.

To uz nalezme do riti radsej tym americanom.

Slovensky volic: Budem drzat hubu a ujo
Fico sa o mna postara. 12 rokov dozadu tu bol podobny problem s Meciarom,
ale ludska sprostost je nekonecna a tak krasne alibisticka.
Na Slovensku sa na ludskej sprostosti da urobit dobra kariera, lebo je tu vhodna volicska zakladna.
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Je to hamba nasej policii :!:

Ale zasa maju svoje rozkazy, ktore musia plnit v spolupraci s ochrankou.

Evidentne im to prerastlo cez hlavu a cinska ochranka si asi myslela, ze je doma.

Hamba nam co sme si zvolili.
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Fuuu sa mi zdvihol tlak a to hned rano.
Jedno mi bolo luto, ze tym cinskym ochrankarom nikto nenalozil riadnu nakladacku.

Ja to osobne vidim na diplomaticky incident. Ochranka cudzieho statu napada nasich obcanov. Na mieste tych aktivistov by som urobil teraz demonstraciu pred cinskym velvyslanectvo a ziadal ospravedlnenie od cinskeho konzula.
Co je hrozne nasa opozicia sa z toho vobec nesnazi vytlct politicky kapital. Navrh na odvolanie ministra vnutra etc.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Tak to bola blamaz co tam predviedla nasa policia. BA krajsky riaditel by mal okamzite odstupit (Pripadne byt odvolany), ale okamzite!! Uz len zato co povedal. Ak hento bol zasah v poriadku, tak potom fakt neviem co si mam mysliet :roll:.

A ta ochranka si pytala dostat dobru s teleskopickym obuskom po paprciach. Co si myslia, ze su v Cine? A nasi policajti ako posraty tam tupo stoja a boja sa zasiahnut, alebo zatykat. Radsej budu 10ti demonstrovat silu na 5kg chlapcovi, alebo fararovi, jak keby to bol nejaky Kotleba z pospolitosti. A pri tom len drzali nevinne transparenty, ktore im aj tak cinsky komunisti potrhali :roll: :evil:.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

preco je v tomto state kazdy zasah policie natoceny na kameru fiasko?
preco mam vzdy pocit, ze zasahuju na zlej strane spravodlivosti a voci nespravnym ludom?

no nic, ja dnes idem o 17 protestovat pred ministerstvo spravodlivosti proti harabinovi, uz sa tesim ako nas tam policajti rozyebu.
dufam ze, tam pride tiez niekto z vas.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 09 Dec 2009, 08:05, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

chranila prezidenta? nieco mi uslo? prezident bol niekde v obkluceni toho davu? ja som mal stale pocit ze prezident bol za plotom prezidentskeho palaca a dav bol niekolko desiatok metrov pred plotom palaca.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Bum: Ano a chranila ho tym, ze brala a trhala aktivistom transparenty, alebo prekryvala ich Cinskymi zastavami, nebud smiesny :lol:, sak to tu mam pod oknami. Nasa polica spolu aj s ich ochrankou a prezidenskym palacom sa tu snazila navodit umelu atmosferu, ze tu sme vsetci z Chua na vetvy a budeme mavat s komunistickou zastavou jak na 1. maja a o protestoch nema Cinsky prezident nic vediet (A on ani nechce nic nic pocut, rovnako ako o ludskych pravach, Tibete a Taiwane), tak ako aj Cinska tlacova agentura a Cinsky lud. Napokon v Cinskych mediach nieje o protestoch napisane ani slovo. Bezpecnost diktatora nebola ani zdaleka ohrozena.
Naposledy upravil/-a C08R4 v 19 Jún 2009, 13:14, upravené celkom 1 krát.
inspiring_kepler

bum a chranili ho proti tomu aby po nom niekto zo 100 metrov nehodil "vybuchujuci" transparent. Popripade aby ho ani nevidel.
Toto ak si neujasnis v hlave tak sa chod este raz vyspat a zajtra rano napis co ta napadlo :-(
inspiring_ganguly

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 09 Dec 2009, 08:06, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ganguly

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 09 Dec 2009, 08:06, upravené celkom 1 krát.
inspiring_kepler

bum to je ale kvoli bezpecnosti a nie kvoli tomu aby Obama nevidel transparenty. Sa chod naozaj najprv vyspat.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"