osobne ma znepokojuje necinnost policie... na co cakali? kym da niekto niekomu v ramci NO papekom po hlave?
Cinsky prezident - demonstracia
-
inspiring_proskuriakova
Cinsky prezident - demonstracia
http://www.sme.sk/c/4896571/prisiel-cin ... ranti.html
osobne ma znepokojuje necinnost policie... na co cakali? kym da niekto niekomu v ramci NO papekom po hlave?
-
inspiring_bose
-
inspiring_proskuriakova
-
inspiring_kepler
Hanba. Ak je podla sefov policie zvladnutie situacie priame pouzitie sily este na nevinnych pokrikujucich aktivistov, tak to je do placu.
Este aj tej posratej Cine sa budeme strkat do riti.
To uz nalezme do riti radsej tym americanom.
Slovensky volic: Budem drzat hubu a ujo
Fico sa o mna postara. 12 rokov dozadu tu bol podobny problem s Meciarom,
ale ludska sprostost je nekonecna a tak krasne alibisticka.
Na Slovensku sa na ludskej sprostosti da urobit dobra kariera, lebo je tu vhodna volicska zakladna.
Este aj tej posratej Cine sa budeme strkat do riti.
To uz nalezme do riti radsej tym americanom.
Slovensky volic: Budem drzat hubu a ujo
Fico sa o mna postara. 12 rokov dozadu tu bol podobny problem s Meciarom,
ale ludska sprostost je nekonecna a tak krasne alibisticka.
Na Slovensku sa na ludskej sprostosti da urobit dobra kariera, lebo je tu vhodna volicska zakladna.
Fuuu sa mi zdvihol tlak a to hned rano.
Jedno mi bolo luto, ze tym cinskym ochrankarom nikto nenalozil riadnu nakladacku.
Ja to osobne vidim na diplomaticky incident. Ochranka cudzieho statu napada nasich obcanov. Na mieste tych aktivistov by som urobil teraz demonstraciu pred cinskym velvyslanectvo a ziadal ospravedlnenie od cinskeho konzula.
Co je hrozne nasa opozicia sa z toho vobec nesnazi vytlct politicky kapital. Navrh na odvolanie ministra vnutra etc.
Jedno mi bolo luto, ze tym cinskym ochrankarom nikto nenalozil riadnu nakladacku.
Ja to osobne vidim na diplomaticky incident. Ochranka cudzieho statu napada nasich obcanov. Na mieste tych aktivistov by som urobil teraz demonstraciu pred cinskym velvyslanectvo a ziadal ospravedlnenie od cinskeho konzula.
Co je hrozne nasa opozicia sa z toho vobec nesnazi vytlct politicky kapital. Navrh na odvolanie ministra vnutra etc.
Tak to bola blamaz co tam predviedla nasa policia. BA krajsky riaditel by mal okamzite odstupit (Pripadne byt odvolany), ale okamzite!! Uz len zato co povedal. Ak hento bol zasah v poriadku, tak potom fakt neviem co si mam mysliet
.
A ta ochranka si pytala dostat dobru s teleskopickym obuskom po paprciach. Co si myslia, ze su v Cine? A nasi policajti ako posraty tam tupo stoja a boja sa zasiahnut, alebo zatykat. Radsej budu 10ti demonstrovat silu na 5kg chlapcovi, alebo fararovi, jak keby to bol nejaky Kotleba z pospolitosti. A pri tom len drzali nevinne transparenty, ktore im aj tak cinsky komunisti potrhali
.
A ta ochranka si pytala dostat dobru s teleskopickym obuskom po paprciach. Co si myslia, ze su v Cine? A nasi policajti ako posraty tam tupo stoja a boja sa zasiahnut, alebo zatykat. Radsej budu 10ti demonstrovat silu na 5kg chlapcovi, alebo fararovi, jak keby to bol nejaky Kotleba z pospolitosti. A pri tom len drzali nevinne transparenty, ktore im aj tak cinsky komunisti potrhali
preco je v tomto state kazdy zasah policie natoceny na kameru fiasko?
preco mam vzdy pocit, ze zasahuju na zlej strane spravodlivosti a voci nespravnym ludom?
no nic, ja dnes idem o 17 protestovat pred ministerstvo spravodlivosti proti harabinovi, uz sa tesim ako nas tam policajti rozyebu.
dufam ze, tam pride tiez niekto z vas.
preco mam vzdy pocit, ze zasahuju na zlej strane spravodlivosti a voci nespravnym ludom?
no nic, ja dnes idem o 17 protestovat pred ministerstvo spravodlivosti proti harabinovi, uz sa tesim ako nas tam policajti rozyebu.
dufam ze, tam pride tiez niekto z vas.
-
inspiring_ganguly
Bum: Ano a chranila ho tym, ze brala a trhala aktivistom transparenty, alebo prekryvala ich Cinskymi zastavami, nebud smiesny
, sak to tu mam pod oknami. Nasa polica spolu aj s ich ochrankou a prezidenskym palacom sa tu snazila navodit umelu atmosferu, ze tu sme vsetci z Chua na vetvy a budeme mavat s komunistickou zastavou jak na 1. maja a o protestoch nema Cinsky prezident nic vediet (A on ani nechce nic nic pocut, rovnako ako o ludskych pravach, Tibete a Taiwane), tak ako aj Cinska tlacova agentura a Cinsky lud. Napokon v Cinskych mediach nieje o protestoch napisane ani slovo. Bezpecnost diktatora nebola ani zdaleka ohrozena.
Naposledy upravil/-a C08R4 v 19 Jún 2009, 13:14, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_kepler