Cinsky prezident - demonstracia

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

..no Luke asi si malo protestoval, lebo Harabin ten flek nakoniec dostal, a je z neho este vacsi boss ako doteraz...no a spravodlivost zase oslepla!!!
Inak aj keby tam bolo cele slovensko, tak by si tato spicka zvolila toho svojho...inak nechapem co to akoze volili, ked on bol jediny kandidat, ved to bola samozrejma a dopredu pripravena zalezitost...co nas balamutia s nejakymi volbami sudcu...zase mam tlak 260 na 150!

Kurnik tusim to tu ide do hoven.... :cry:

Sorry za OT, ale nechcelo sa mi zakladat kvoli tymto sr*ckam nove vlakno, dakuje za pochopenie....
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Kuro ked si chces ponadavat na selico mas na to temu uz hotovu:
Ulavme si !
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=1739
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

on uz nie je boss, on je capo di tutti capi.
tato krajina leti do sraciek so zlodejskou prosocialnou vladou velkeho cerveneho hranola.
krisztian
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa krisztian »

Len taka otazocka. Kebyze tam protestujem, akoze, drzim v ruke transparent, svoj transparent, a daaky sikmooky by mi ho zacal trhat z ruky a aj by mi ho zobral, a ja vitiahnem zbran a strelim ho...
Co by sa dialo? Pravda ak ma ten sniper nesunda...
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

krisztian: To je dost zvlastna otazka, odpoved na ktoru prenecham radsej inym...

Inak, ciste teoreticky ak by to bola situacia ze v blizkosti by boli aj obaja prezidenti a ty by si tasil zbran, pokial by ta okamzite neprilahol/nezpacifikoval niektory z ochrankarov/policie/okolostojacich a nemal by si za sebou ludi, este skor nez by sa ozvala ta MSG90ka v ruke toho na streche, ozvalo by sa A.I.cko odstrelovaca z ochranky ustavnych cinitelov (ktori tam pravdepodobne tiez boli, ale to su profici a tych vidiet nie je... :wink: 8)

Gunslinger
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

celkom zjavne neprimerana obrana. to uz by nebola ani obrana, ale pomsta, nakolko ti ten transparent uz zobral a utok uz nehrozil.
bola tam kopa sice impotentnych nezasahujucich policajtov, ale bola.
toto by si podla mna pred sudom nevyhadal.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

navyse na taketo zhromazdenia nesmies tahat strelnu zbran... ale posprejovat kaserom by bolo vhodne
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

krisztian napísal:Len taka otazocka. Kebyze tam protestujem, akoze, drzim v ruke transparent, svoj transparent, a daaky sikmooky by mi ho zacal trhat z ruky a aj by mi ho zobral, a ja vitiahnem zbran a strelim ho...
Co by sa dialo? Pravda ak ma ten sniper nesunda...
Co by sa dialo to ani nechci vediet. Prinajhorsom by z toho bola este aj 3. svetova-nuklearna vojna, ze sme im chceli zabit diktatora, min. media by to tak popisali :D. Ale spät k veci. To by bolo "trocha" prehane nie? Zbran (Akukolvek) rozhodne ja neodporucam nosit na taketo podujatia a toboz nie, vytahovat ju :lol:. Ja sa radsej vyhybam rôznym demonstraciam a futbalovym zapasom a pod. no zatial mi to rozhodne zato nestoji mat opletacky s PZ a neviem s kym sa tam este natahovat. Ale az bude situacia uz naozaj natolko alarmujuca a neunosna az clovek bude musiet vytiahnut do ulic s nejakym rozumnym transparentom v ruke a zacne mi ho tam niekto sklbat, tak mu dam okostovat Oleoresin Capsicum a jeho prsty okusia kaleny obusok min. :lol:.
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Cinanov by akakolvek vojna poslala do doby kamennej. A Cinania to dobre vedia. Cela Cina a jej hospodarstvo je zavisle od exportu. Doma nepredaju takmer nic. Prezident nie je diktator a ten ich komunizmus sa od nasho socializmu prudko odlisuje, pretoze je to kapitalizmus najhrubsieho zrna.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Presne. S ochranou a právami zamestnancov kdesi na úrovni 19. storočia. To ale naši súdruhovia akosi nechcú vidieť, keď vyzdvihujú ekonomický vzostup Číny. :lol:
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Na zamestnancov kasle kazdy nie len nasi sudruhovia. Tu ide o biznis. Aj ked vo velkych firmach je to na urovni napriklad Slovenska. Vsetky tie hospodarske vysledky Ciny treba preratat na obyvatela a su na chvoste svetoveho rebricka. Hodnotu ktoru vytvori jeden europan vyraba 200 cinanov.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tak tak... Ak sa nemýlim celkový HDP Číny je snáď druhý najvyšší na svete. HDP na osobu však kdesi na konci prvej stovky. A podmienky, za akých tam ľudkovia makajú napríklad v baniach, to nie je ani 19. storočie, ale stredovek. To zrejme súdruha Fica, ktorému ide o blaho všetkých (teda aj čínskych) pracujúcich, netrápi. Hlavne, že z kapitálu (toto slovo používa zásadne v negatívnych konotáciách), ktorý tam takto vyprodukujú, chce stavať na Slovensku diaľnice.
:D
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"