Problem so Slaviou 631
-
eloquent_knuth
Problem so Slaviou 631
Trocha som si presiel forum a nic som o tom nenasiel samozrejme mozno ze som len spatne hladal,ale mam taky problem som vo zbraniach novacik,kupil som si slaviu 631 skuska v pohode aj som dva dni v pohode strielal ale teraz je s tym nejaky problem ide o nabijanie,ked je zalomim niekedy sa nenabije proste sa mi vrati spat,proste sa nenabije a vrati sa do normalnej pozicii,musim ju zalomit na niekolko krat,neviete cim je to sposobene? pripadne ci sa to da spravit?
-
inspiring_shamir
-
eloquent_knuth
tak so spustou nic nieje akurat sa mi niekedy poistka sama odisti respektive ked nabjem tak je uz poistka stlacena,to tiez neviem preco,ale to mi nevadi skorej ide o to ze nabijam az na 10 krat,dal som dolu aj pazbu,ale videl som to prvy krat tak som nevedel posudit cim to moze byt,a neviete kolko by ma stala taka oprava toho ozubu?,stale nemozem pochopit ako sa to mohlo stat cez noc ked vecer som strielal a rano uz to robilo problemi
-
inspiring_shamir
-
eloquent_knuth
-
inspiring_bell
No tak toto je hrozne! myslel som si ze slavie (hocijaky typ) vydrzia dlho.(to bolo v minulosti) v sucastnosti to s nimi ide s kvalitou dole aj s novymi aj opracovanie je horsie o dost .Zrejme je problem to ze nadpolovicna vacsina slavii sa vyraba v Dubnici.Ale hovori sa ze v Brode je kvalitnejsia a preciznejsia robota co je asi aj pravda. A K PROBLEMU: Podla mna to moze byt ten ozub a to same vystrelenie tam je to cudne
ale zrejme je nieco s poistkou a spustovym mechanizmom.Pocuj zlozil si to dobre??lebo pri jednej nemenovanej vzduchovke bol vystrel sposobeny zlym zlozenim zbrane a keby ta vzduchovka niekoho trafila tak by mu to bolo luto
jasne da sa to spravit ked poznas nejakeho puskara alebo nejakeho cloveka co sa vyzna do toho a on ti to spravi nemalo by to stat vela ak ide iba o taketo nieco 
-
inspiring_jemison