Prípad streľby v Poluse je uzavretý, išlo o nutnú obranu

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_proskuriakova

Prípad streľby v Poluse je uzavretý, išlo o nutnú obranu

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

http://www.sme.sk/c/4930781/pripad-stre ... branu.html

BRATISLAVA. Prípad streľby v bratislavskom nákupnom centre Polus, pri ktorej zahynul jeden človek, je uzavretý. Vo svojom hlavnom spravodajstve to uviedla televízia Markíza s tým, že hlavný podozrivý Usman A. je nevinný, keďže zbraň použil v nutnej sebaobrane.

Za incident tak nebude pred súd nikto postavený. Skutok sa stal tak, že obvinený reagoval na streľbu, ktorú spustil poškodený zo samopalu. To, že ide o definitívne zastavenie trestného stíhania má potvrdzovať aj fakt, že ani rodina zastreleného muža nepodala voči rozhodnutiu sťažnosť.

Usman A. bol v súvislosti s týmto prípadom pôvodne obvinený z vraždy. Polícia ho zadržala 11. augusta 2008 na základe zatykača a predviedla na výsluch.

K streľbe v bratislavskom nákupnom centre došlo 1. februára 2008 pred 15.30 h. Predchádzala jej hádka deviatich po rusky hovoriacich ľudí, štyroch Dagestancov a piatich Čečencov. Pri prestrelke zahynul muž, ktorého zasiahla krátka guľová zbraň. Pri obhliadke miesta činu, ktorá trvala 26 hodín, sa podarilo policajtom zaistiť 160 stôp.
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Som trocha sledoval tento pripad ten Usman mal ZP a CZ52 a zrejme islo fakt o NO, kedze on nezacal prvy strielat.
inspiring_proskuriakova

vz. 52? to mal dobry vyber :)

len by ma zaujimalo ze co bude za to unikanie pred policiou a na ktorom OR PZ mu dali A-cko... nie ze by som mal predsudky :?
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Prečo sa mi tak silno zdá, že floydi vraveli, že Usman strieľal z mloka? Aj tak mi stále chodí po rozume kruto pravdivý text tejto pesničky :wink: : http://www.facebook.com/ext/share.php?s ... tgI&ref=mf
maros15
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa maros15 »

Aj mne sa mari,ze mal G.
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

Jo PI vz. 52 mal asi ten druhy co tam bol. So skorpionom strielal ten neboztik. Usman mal glock.

"Na mieste činu sme našli tri nábojnice, ktoré patrili k zbrani Glock"

Zrejme to zistili podla unikatnej stopy po "Glock" uderniku na zapalke v nabojnici. Nielen podla strely sa da identifikovat zbran/strelec ale aj podla nabojnice a tych postupov je viac.

http://www.cernak.sk/tag/strelba-v-poluse/
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Lord_Summoner_sk napísal:vz. 52? to mal dobry vyber :)

len by ma zaujimalo ze co bude za to unikanie pred policiou a na ktorom OR PZ mu dali A-cko... nie ze by som mal predsudky :?
"bol som v šoku, niekto sa ma snažil zabiť, a teraz je to dookola samý falošný kukláč, tak som neveril nikomu a bál sa o život"
inspiring_proskuriakova

ako keby som pocul jeho obhajcu... snad necita toto forum :lol:
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Bez ohladu na to, akej narodnosti je Usman, tesi ma jedna vec, ze pokial naozaj konal v NO, este zdravi rozum existuje a zastavili voci nemu TS.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"