Ruger Mk.III kal. 22LR
- strelec122
- prispievateľ
- Registered for: 18 years 5 months
-
inspiring_ganguly
Podarilo sa mi ho potom rozobrať a zistil som že tiahlo páky spúšte nepotiahne poriadne taký malí člen pod kohútom, ktorý ho zadržiava vo svojej zadnej polohe a zaisťuje ho poistka aj jedna aj druhá. Nakoniec som to rozhýbal ale nebol som to ešte odskúšať na strelnici. Prišiel som na to že to môže byť aj z toho keď som ho rozoberal a musel som po ňom poklepať kladivkom či ho nejako neotriaslo a neposunul sa. Ale myslím si že by sa to nemalo stávať keď to aj výrobca udáva ako spôsob rozoborky a zborky. Všetko som robil podľa videa na stránke rugeru.
-
inspiring_ganguly
to R
Ako som tu už písal http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=7570#7570 rozoberanie a skladanie Rugera je jediné, čo mi na tejto zbrani prekáža. Ale dá sa to nacvičiť.
Ako som tu už písal http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=7570#7570 rozoberanie a skladanie Rugera je jediné, čo mi na tejto zbrani prekáža. Ale dá sa to nacvičiť.
Bez komentára ....bum napísal:Jak tak čitam tak spravne zložiť mk3 je uplne umenie už len pridajte že je ho najlepšie skladať presne o polnoci za splnu mesiačika......![]()
![]()
Inač včera na strelnici som chcel od arminiusa aby mi ukazal na svojej pukačke ten pliešok čo tu tolko opisujete že ako vyzera v skutočnosti ,uplne sa mu spotilo čelo nabehla mu tam taka mala žilka
![]()
![]()
a pukačku ani nevybral z kufrika vraj nabuduce
![]()
![]()
Dilinóóóóó....skresluješ info ako naši politici , počkaj v utorok .....
A nabehli mi dve žilky ....
- strelec122
- prispievateľ
- Registered for: 18 years 5 months
nie omrzela to vobec nie, je to terčová pištol neuveriteľne komfortná a presná, dal som sa ale na ipsc a nedá sa s tým tak hrať v štyle ipsc a K22 ešte je v nedohľadne, sig mosquito sa rozpadáva a zatial co som videl a držal a vidim použivať tak ten Kadet adapter na 85ťke u kamoša šlape ako hodiny, je ale jasne, že na ruger to nemá len mi nevyhovuje ten tvar, ale keď sa nepredá nič sa nedeje tá buchačka ma prežije.