Dvakrat prepad
-
inspiring_ganguly
no asi to bolo evidentne vidieť že to je chudák a nie lúpežník a že nemá ozajstný gun ale hračku. No hold na niektorých je to vidno, ja keby som mal vylúpiť banku, tak tam určite nabehnem a zabudnem že idem lúpiť a pekne pozdravím a potom sa asi začnem rehotať. Ozaj mne by to pripadalo strašne vtipné vylupiť banku. Mňa by hneď prekukli.
- strelec122
- prispievateľ
- Registered for: 18 years 4 months
Tu pani osobne poznam - je to rozumna a inteligentna zena, ktora dokaze zhodnotit situaciu a podla toho aj konat. Urcite by neriskovala zivot pre par eur. Ten pachatel jej prilozil pistol k boku a pytal peniaze. Lenze ona sa zlakla a konala v strese, chytila pistol a ako sa natahovali tak ta pistol sa zlomila. Zaskoceny zlodej sa dal na utek a zabudol tam aj svoju uz znehodnotenu zbran. Pracovnicka hovorila, ze uz na prvy pohlad bolo jasne- bola to atrapa z hrackarskeho obchodu.
Takze ziadna hrdinka. Porusila nejaky interny predpis, moze jej hrozit postih (AKI), zeny maju zvlastnu logiku (Bum)- no neviem pani ako by ste sa zachovali vy v podobnej situacii. Pokial sedite doma za pocitacom a pisete co by bolo, ako by bolo, no v reale to je o inom. .....
Takze ziadna hrdinka. Porusila nejaky interny predpis, moze jej hrozit postih (AKI), zeny maju zvlastnu logiku (Bum)- no neviem pani ako by ste sa zachovali vy v podobnej situacii. Pokial sedite doma za pocitacom a pisete co by bolo, ako by bolo, no v reale to je o inom. .....
-
inspiring_dirac