a ešte by som chcel vediet aku vazelínu dávate do pružín a valcov,WD-40 je skor na občasné čistenie hlavne inde by som to nedával
tuning slávie 631
-
inspiring_darwin
tuning slávie 631
zdravím,ako sa dá zväčšiť ustová rýchlost na slávii 631? chcem aby bola silná aspon ako 634 
a ešte by som chcel vediet aku vazelínu dávate do pružín a valcov,WD-40 je skor na občasné čistenie hlavne inde by som to nedával
-
inspiring_bell
No tak si kup 634 a mas vyriesene
lebo ked si kupis strunu zo 634 ta ti nebude pasovat lebo je mensia...a na vykon ako CZ 634 to nedotiahnes na to zabudni..max na nejakych 180m/s 185 ale to je max. viac ani bohovi
aj to to nebude vymena pruziny ale ked to kompletne premazes tak sa ti docasne zvysi vykon...mozno nieco take ze odlahcit piest ale to by si si musel nahat novy spravit na mieru....a naco zakladas novy thread??? tem o CZ-tach je tu dost.

aj to to nebude vymena pruziny ale ked to kompletne premazes tak sa ti docasne zvysi vykon...mozno nieco take ze odlahcit piest ale to by si si musel nahat novy spravit na mieru....a naco zakladas novy thread??? tem o CZ-tach je tu dost.
-
inspiring_euler