K futbalu na Slovensku mam dost negativny vztah uz z toho dovodu,ze ta hra za nic nestoji a to co sa deje na stadionoch je len ukazka primitivizmu.
Rovnako mam negativne skusenosti s hracmi jedneho nemenovaneho klubu na zapade Slovenska. V silne podnapitom stave demolovali zariadenie automatovej herne a nikto z personalu sa ich nevedel chytit, lebo oni su polobohovia. Ked som ich slusne oslovil aby odisli, spytali sa: ''Ty nevies kto sme my''.
zakazat, prepytujem, slovensky futbal?
Odpovedal som mu: Vim kto ste, ste ti co odtud odjedou v kufru me kary.
Nie poriesili sme to inteligentnym pohovorom, teda aspon z mojej strany. Z ich strany to bolo len kopec xoxotov, pxc a kxrev. A asi pochopili, ze nie som fanusik futbalu. Mali potom nastastie este tolko slusnosti, ze sa prisli na druhy den ospravedlnit majitelovy. Podla mna sa skor bali, ze dostanu distanc a nebudu moct gamblovat.
Nie poriesili sme to inteligentnym pohovorom, teda aspon z mojej strany. Z ich strany to bolo len kopec xoxotov, pxc a kxrev. A asi pochopili, ze nie som fanusik futbalu. Mali potom nastastie este tolko slusnosti, ze sa prisli na druhy den ospravedlnit majitelovy. Podla mna sa skor bali, ze dostanu distanc a nebudu moct gamblovat.
-
inspiring_shamir
ale ak siahnes na financne pritoky funkcionarov a futbalistov vedz ze by im stuplo to IQ. Je jasne ze by to bolo voci klubom mierne nefer, ale zas nemozme prihliadat na fakt ze na slovensku sa futbalove zapasi stavaju legalnymi fightclub akciami a kluby to len verejne odsudia a distancuju sa od toho.AKI napísal:Gunslinger:
IQ fanusikov nie je moc vzdialene od IQ futbalistov a funkcionarov. Takze ziadna vola a ziadna cesta.
urcite by to chcelo aj tvrdiu selekciu pri stadionoch a na vstupe, aby vtom takpovediac kluby neostali odkazane sami na seba.
dalsia otazka ci by sa do toho moc neobuli aktivisti z roznych skupin pre ochranu ludskych prav a rozny takpovediac "antinotorici"