Vo výcvikovom tábore školili neonacistov

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Vo výcvikovom tábore školili neonacistov

Príspevok od používateľa Michal1 »

Maďarská polícia začala vyšetrovať informácie o výcvikovom tábore, v ktorom údajne počas leta maďarskí neonacisti poskytovali vojenský výcvik nemeckým partnerom.

V utorok o tom informovala rakúska verejnoprávna stanica ORF, ktorá sa odvoláva na správu maďarskej tlačovej agentúry MTI.

Maďarské médiá predtým s odvolaním sa na nemecký ľavicový denník Junge Welt informovali o existencii takéhoto tábora v lese neďaleko mesta Györ.

V pondelok maďarská štátna televízia odvysielala zábery prázdneho tábora v lese pri dedine Böny. Na mieste bol stále vyvesený "Domový poriadok", podľa ktorého do priestorov nesmú vstupovať "homosexuáli, Židia a Cigáni".

Zástupca krajne pravicovej organizácie Maďarský národný front v televízii potvrdil, že v júli v tábore organizoval vojenský výcvik. Poprel však tvrdenia, že sa na ňom zúčastňovali Nemci.

http://www.pluska.sk/aktuality/vo-vycvi ... istov.html

Co si ma potom uz normalny clovek mysliet :?:
Je to len bublina ci sa naozaj Madari na nieco chystaju :?:
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Hlavne sa chystajú na Cigánov. Aj Jobbik aj gardy aj ostatní extrémisti v MR orientujú svoju pozornosť prevažne na nich a získavajú body najmä za prísľub nekompromisného riešenia tzv. cigánskeho problému. Nejaká autonómia južných území SR je u nich druhoradou agendou. A pokiaľ viem, vojenskou akciou sa nám nejaké relevantné sily zaitaľ nevyhrážali. Čo však neplatí naopak, viď Slota a jeho vízia tankov tiahnucich na Budapešť. Sad but true.
:lol:
friendly_cannon

Príspevok od používateľa friendly_cannon »

vizia tankoCH :D :D
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

podla mna len alkohol party par holohlavych manikov.
Nedavam tomu nejaku velku dolezitost
kriznik
prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Podaktori stale snivaju sen o velkom uhorsku. Podla mna je nebezpecne, ked ma politicka strana vlastne ozbrojene milicie, o com sa predosle generacie mohli presvedcit na vlastnej kozi. Stat by to mal stopnut hned v zarodku, kym nie je v rukach milicie. Najprv pride na radu opozicia potom cigani, zidia atd., aj to sme uz v Europe mali. :evil:
Ale snad je to len moja paranoia :wink:
Jack
moderátor

Krížnik, snáď. :wink: Ale kurňa, čo ak nie?! :?:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

este je nam to stale vsetkym na smiech. pPotom treba ich vodcu zatvorit pro forma do vaezenia nech ma cas napisat nejaku knizku, zvolit ho do parlamentu a dalej uz to pozname.
inspiring_shamir

ale ludia.... myslim ze vtomto pripade zbytocne moc dramatizujeme
Jack
moderátor

Tony_Vicks, snáď. :wink: Ale kurňa, čo ak nie?! :?:
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mohli by ten tabor preventivne zakonzervovat napalmom aj s osadenstvom. pri staznostiach by mozno mohli povedat ze si to pomylili s prilahlym taborom guerilly.
inspiring_shamir

to jack.... preto "co ak kurna nie?" sa ucim dobre strielat
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

No a teraz si poukazal na zasadnu chybu vacsiny drzitelov zbrani. Myslia si, ze ked sa naucia strielat, budu sa vediet obranit vzdy. To je ukrutny omyl. Treba vediet rozlisovat medzi, a teraz to nazvem prenesene, mikrokosmom a makrokosmom. Svoj piesocek si kazdy moze ochranit legalnou zbranou, ale prostredie, v ktorom to vsetko funguje nie je o pouziti zbrane, to je o uplne inych principoch a nema to so strelbou absolutne nic spolocne. Takze ak budeme taketo veci ignorovat, kludne sa moze stat, ze ti jedneho dna napochoduje do domu 20 hnedo/ciernokoseliarov a budes verejne exekuovany ako exemplarny pripad, prave preto, ze u teba tu zbran najdu. Historia ukazuje ze dostat sa dohto stavu je az velmi jednoduche, staci k tomu ignoracia obcanov a nevyuzivanie ich prav.
Takze pokial odignorujs to prve, vediet dobre strielat ti moze byt na dve veci... :wink:
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

...I love the smell of napalm in the morning... it smells like victory... :twisted:
inspiring_shamir

to Gewehr : ano mas pravdu ,ale ja som to myslel z casti len "humorne"

kedze mozem povedat ze byvam na pomerne exponovanom pohranicnom uzemi Slovenska kde su tieto trenice nacitelnejsie, dovolim si povedat ze viem kedy je nieco len bublina a kedy je to uz vaznee. Ziadne polovojenske jednotky nam tu este nepochoduju a koniec koncov ani obycajny lud nema volu patrit k inej krajine. Pokial by boli nejake relevantn znaky ze sa chce historia opakovat urcite by som opustil svoju domovinu .... kedze ako sa hovori hrdinov su plne cintoriny

cize stojim si zatim ze dana zalezitost je z mojho pohladu len bublina....zatial
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"