ZP A BB

patrikv
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

ZP A BB

Príspevok od používateľa patrikv »

Zdravim, chcem sa spytat ako je to s Ackom v BB, ked budem mat zivnost budu mi robit problemy ak budem mat par mesiacov po 21-notke? A ci si mam dat aj ziadost o E-cko alebo nie ked budem clenom klubu?
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

jedine co ti ja mozem poradit, to E-cko si v klude daj, keby si to robil dodatocne, tak by si platil
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

E-čko určite, možno si onedlho budeš chcieť kúpiť aj niečo dlhé a na A-čko to nekúpiš!
patrikv
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa patrikv »

okey tak aj urobim, na to som pozabudol, aj led uz mam perkusnu pusku, ale nemyslim ze ostanem len pri jednej dlhej
inspiring_agnesi

Príspevok od používateľa inspiring_agnesi »

Dnes som spravil skúšky na A v BB a bolo to v pohode mam 3 mesiace po 21 r.
wodnicek
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa wodnicek »

ja mam skusky na A vo stvrtok...no poviem vam pri predkladani ziadosti som mal problem aj ked som podnikatel...nevim ci mali zly den alebo co...jednoducho som to musel velmi tvrdo obhajovat...co uz uvidime co bude na skuskach...
inspiring_galileo

Príspevok od používateľa inspiring_galileo »

V poslednej dobe tam majú často zlé dni.Mne frfotali keď som si bol po nákupko!! Keď trafíš tú pani tak pohoda,s tou sa dá,ale väčšinou sú tam naskladaný všetci traja a to už je aj na mňa moc.
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Asi tych frflosov otravujete pri kavickovani. :?
friendly_yalow

Príspevok od používateľa friendly_yalow »

Zdravim,

neviete niekto ako to v poslednom case chodi na okrese v BB? Chystame si dvaja podavat akurat ziadosti na A-cko tak ak mate niekto nejake skusenosti z poslednej doby tak by ste sa mohli podelit :)
friendly_yalow

Príspevok od používateľa friendly_yalow »

Dnes uspesne zvladnute skusky na sk. A. Pohoda dalo sa to zvladnut. Celkom mali asi dobru naladu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"