Piešťanec si v parku strelil do hlavy

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Piešťanec si v parku strelil do hlavy

Príspevok od používateľa romanon »

V Piešťanoch sa priamo vo verejnom parku rozhodol spáchať samovraždu vpálením si guľky do hlavy 49-ročný inžinier. Muž v týchto chvíľach bojuje v nemocnici o život.

To, k čomu došlo večer v parku v Piešťanoch, nechalo mnohých v šoku. Priamo na frekventovanom mieste neďaleko autobusovej stanice krátko po 20-tej hodine vytiahol 49-ročný inžinier zbraň a strelil si s ňou rovno do hlavy.

K mužovi po streľbe privolali záchranárov, tí okamžite začali boj o jeho život a vo vážnom stave ho previezli do nemocnice. Prestrelené mal obe líca a zdevastovanú ústnu dutinu. Mozog guľka našťastie netrafila.

Podľa našich informácii je samovrahom bývalý vojak. Za jeho zúfalým činom vraj stoja rodinné problémy. V byte len pár metrov od miesta nešťastia žije so svojou dcérou a exmanželkou s ktorou vraj nemá dobré vzťahy. V šoku ostali aj jeho susedky, ktoré ho pár hodín pred osudným večerom videli v dobrej nálade.

Pred tým, ako sa Vladimír rozhodol spáchať samovraždu, zašiel do krčmy, kde vypil vínny strik. V miestnej krčme bol častým hosťom, krčmárke aj štamgastom pravidelne vravel, že ho nebaví život a chce sa obesiť. Včera tak urobil opäť, a preto týmto rečiam neprikladali vážnosť.

Vladimír sa v týchto chvíľach nachádza v nemocnici v Piešťanoch v kritickom stave a polícia tento prípad vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví.

http://noviny.joj.sk/z-domova-trnavsky- ... hlavy.html

fuu, par hodin pred tym som sa niekde v tych miestach pohyboval aj ja :shock:
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

vytiahol zbraň a strelil si s ňou rovno do hlavy.

K mužovi po streľbe privolali záchranárov, tí okamžite začali boj o jeho život a vo vážnom stave ho previezli do nemocnice. Prestrelené mal obe líca a zdevastovanú ústnu dutinu. Mozog guľka našťastie netrafila.

Podľa našich informácii je samovrahom bývalý vojak
Neriešim momentálne toho chlapíka , ako takého ....

Je jasné , že k tomu ho viedli pohnútky , o ktorých sa okolie , lekári a aj polícia môže iba domnievať ....
Do jeho hlavy nikto nevidel , poniektoré pohnútky , dôvody sa dajú pekne zakrývať ....

Skôr sa čudujem , že ako sa vedia poniektorí " trafiť " , proste tak blbo ...
Alebo aj iný spôsob samovraždy , proste sa šmarí pod vlak , odreže mu to obe nohy , jednu ruku ....bohovská úľava .... :roll:
....a problémy , lenže ako komu , ako kde ... :roll:

K tomu , že tento bol bývalý vojak , hm , asi málo strieľal , alebo nevedel , ako si dať pištol k hlave , alebo inde - inak ....
arminius
častý prispievateľ

tango
ja som v takom psychickom rozpolozeni este nebol
....buď rád ... :wink:

U nás sa ich svojho času drblo viac .....každý sa trafil ...

Filmy neriešim , mám svoju teóriu , svoj spôsob ...spoľahlivý ...ale nechaj radšej tak .... :roll:
Kapo
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Kapo »

arminius napísal: ....Do jeho hlavy nikto nevidel , ......
Veď preto si tam urobil kukátko.... :roll:
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

prestreliť si obe líca, hmm, možno nebol presvedčený o tom že chce naozaj skončiť a šlo o predstieranú teatrálnu samovraždu...
inspiring_tu

Príspevok od používateľa inspiring_tu »

Podľa mňa, keď išiel z krčmy, tak bol pravdepodobne dobre "nadrbkaný" a preto netrafil, proste mu to "skĺzo" pre problémy s motorikou(alkohol). Už som totiž videl "nadrbkaného"chlapa, ktorý si trafil do hlavy až na tretí krát z pištole a aj to tak, že "len" úplne oslepol a žije do dnes...
Kapo
častý prispievateľ

Neviem, nestrielal som si ešte do hlavy, ale v každom človeku je tolko sebazáchovy, že v poslednej chvíli asi cukne....
romanon
prispievateľ

ICE:
Nadrbany nebol, podla mojich informacii sice bol v krcme ale lucil sa s kamaratmi, hovoril ze sa ide zabit, neviem kolko ludi to bralo vazne ale jeden moj znamy sa mu to snazil vyhovorit, ale neuspesne, nasledne ho nasiel par desiatok metrov pri fontane v kaluzi krvi...
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Clovek co tvrdi, ze sa ide zabit, je suci aby ho zobrala ihned RZP a nie mu to len vyhovarat a ak ma zbran, tak aj policia.
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Cobra vies kolko ludi vedie take reci? To by sa RZP ubehala.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Spred dvoch týždňov - ďalší exot. O samovraždu sa vraj pokúsil tretí raz.
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/112/35238
romanon
prispievateľ

jack na toto si mohol zalozit novu temu....tiez som to kukal no netusim co ten chlapik robil, podla vsetkeho chcel spachat samovrazdu tak za v kombinackach drzal naboj (45 ACP ! ) a nahrieval ho niecim a chcel si tak strelit do lebene. Vystrel nastal ale jemu sa pomaly nic nestalo, usta mal krvave, bol v bezvedomi ale stopy po rane od gulky ziadne. Netusim co stvaral
Kapo
častý prispievateľ

Sebapoškodzovanie je trestný čin, to nevieš? Tak isto aj pásy v aute radi pokutujú, pre tvoju bezpečnosť, ale hlavne kôli štátnej pokladni.
Ale keď budeš skapínať na ulici od hladu, tak to už ale trestné nie je, a každý ťa má u prdele... :)
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

cize vlastne sta by mal zabezpecit nieco ako "samovrazebne budky"
http://www.comedycentral.com/videos/ind ... cide-booth

a legalizovat eutanazie, cize v kocke kazdy nech si robi co chce len nech to nevadi tomu druhemu?

tymto postupom by sme podla mna dospeli asi jedine k anarchii....skor ci neskor
arminius
častý prispievateľ

Tony_Vicks

Nechcem odbáčať priveľmi od témy , aj keď eutanázacia je v konečnom dôsledku samovražda .
Ale tak poviem , len za seba , som za túto legalizáciu , samozrejme za určitých podmienok ....

Keď sa niekto vyhráža v určitej udalosti , že si ublíži / forma je vedľajšia /, je potrebné ho brať na zreteľ ???
Asi tiež záleží aj na okolnostiach ....boli prípady , že sa jedinec opil a v krčme sa vyhrážal samovraždou . Pokiaľ domov prišiel , aj zabudol , ako sa volá a nie , čo vlastne chcel urobiť ...
A boli prípady , že človek prišiel domov , vysekal celú rodinu a potom aj seba ...pritom však nič nenasvedčovalo nejaké pohnútky k takému činu ...
Ono je to brutálne o psychológii , hlava človeka je ešte stále nepreskúmaná ....
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"