Kuracina: Kradnú tak, že to ani nezakrývajú
Aby sme sa vratili spät k teme, nechapem ako mohol Jaro K. tak dlho vydrzat v strane Smer a platit clenske
. To sa mu len teraz otvorili oci, ci ako? A teraz zacal zasa verit pravicovemu populistovi, ktory navyse ani nevie co je to etika.
Tusim si tu aj ja zalozim nejaku tu stranu (Po Jackovy, ale ta moja bude PRAVA SOCIALNA Demokracia
), prve co dam do programu bude este vacsie zvysenie socialnych davok, dochodkov, invalidnych, vianocnych prispevkov pre dôchodcov a minimalnej mzdy, podpory pre nezamestnanych a prudke znizenie odvodov a zvysenie platov v statnej sprave no a ked uz nato nebudeme mat (Tak dalsie generacie to uz nejako zaplatia, ale to im nepoviem samozrejme), sak tu nebude problem vyhrat volby
, naco sa tvarit pravicovo a volat po zmene, ked oni idu volit za 1500korunovy prispevok, alebo stamprlik
.
Naozaj musim sem tento link dat: http://kacani.blog.sme.sk/c/130956/Trpi ... uchou.html
Ta strana nezmenila smer minuly rok, narazam na interview s Jarom
.
Edit doplnenie
Tusim si tu aj ja zalozim nejaku tu stranu (Po Jackovy, ale ta moja bude PRAVA SOCIALNA Demokracia
Naozaj musim sem tento link dat: http://kacani.blog.sme.sk/c/130956/Trpi ... uchou.html
Ta strana nezmenila smer minuly rok, narazam na interview s Jarom
Edit doplnenie
Naposledy upravil/-a C08R4 v 04 Jan 2010, 11:46, upravené celkom 3 krát.
-
inspiring_kepler
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
JK si zodpoveda sam za seba, a to na nom ocenujem, a uplatnil svoje pravo na nazor.
Ale komentovat jeho NAZOR nepatri sem.
A ak uz sa vyjadrovat, tak vecne a nie tak ako tu a najma je to OT, lebo okrem jeho osoby to nema ziadnu suvislost so zbranami.
A aj on sa v malej casti sekol, minimalne jednu ci dve veci z jeho vyjadrenia zacal este bicyklista, a nie terminator F.
Ale komentovat jeho NAZOR nepatri sem.
A ak uz sa vyjadrovat, tak vecne a nie tak ako tu a najma je to OT, lebo okrem jeho osoby to nema ziadnu suvislost so zbranami.
A aj on sa v malej casti sekol, minimalne jednu ci dve veci z jeho vyjadrenia zacal este bicyklista, a nie terminator F.