Ja neviem, ale majster sveta v rallye jazdi na Citroene a ja by som ho zadarmo nechcel.
Sig Sauer P226
-
inspiring_merkle
http://sigforum.com/eve/forums/a/tpc/f/ ... 2660097002 a este stale ma to neodradilo 
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
To tu myslim nikto netvrdil.rob999 napísal:Tu podla nasich borcov su najlepsie CZty a K100...
Skor tu debatujete o tom, ci je SIG ultimatna zbran snov (trocha prehanam
Btw. nie je recoil pruzina (ci ako sa to vola) na Sigu standardne prave kvoli tomu, aby kompenzovala vyssie polozenu hlaven (resp. nizsi uchop)?
Ze to chlapci u Siga zvladli vyborne, to je druha vec. Ja len, ze ci tu nezamiename pricinu a nasledok.
to yarco: ci je ultimatna zbran alebo nie si nedovolim tvrdit. Su zbrane ktore maju v streleckom sporte lepsie meno a omnoho vyssiu cenu.yarco napísal:To tu myslim nikto netvrdil.rob999 napísal:Tu podla nasich borcov su najlepsie CZty a K100...
Skor tu debatujete o tom, ci je SIG ultimatna zbran snov (trocha prehanam) alebo normalna zbran vyssej strednej prip. vyssej triedy.
Btw. nie je recoil pruzina (ci ako sa to vola) na Sigu standardne prave kvoli tomu, aby kompenzovala vyssie polozenu hlaven (resp. nizsi uchop)?
Ze to chlapci u Siga zvladli vyborne, to je druha vec. Ja len, ze ci tu nezamiename pricinu a nasledok.
Opakujem sa, ale snad sa len snazime obhajit ich vyssiu cenu tym ze je kvalitnejsie spracovana, z lepsich materialov a pod.
Recoil pruzina je v nej samozrejme kvoli tomu, to je bez debaty. Ide o to ako by to vyzeralo bez nej. Spravanie by bolo iste ine.
Dalsia vec pre mna podstatne je to, ze X-five nepotrebuje ziadne dalsie zasahy do konstrukcie, resp. vymenu komponentov a samozrejme predpokladana zivotnost zbrane (v mojom pripade predpokladana nakolko nemam z nej vystrielane tolko ako SIG1).
Poukazovat na to ze niekomu z americkeho fora udernik neodpali zapalku nabojnice je ...... vsetko moze mat svoje muchy.
Vidíš, ja zas uvažujem, že toho môjho Siga P226, čo som kupoval pred týždňom, predám (ak budeš mať záujem, ozvi sa v PM) a kúpim si... Shadow? Glock? K-100? Nééé, len žartujemPetersson napísal:No na čz neprejdem ani za bo..,ale mám v pláne siga p 226