Ruger Mk.III kal. 22LR

robogti
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa robogti »

Kua chlapi, toto mi nerobte, šak to by som nestíhal tie peniaze tlačiť, nieto ešte zarábať :lol:
Kvôli Mark III. Target som sa už dve noci nevyspal. Špekulujem ktorú mašinu predať aby som ho kúpil.
friendly_northcutt

Príspevok od používateľa friendly_northcutt »

V pondelok som u importera v Skalici a ak zoberieme 2ks bude to takmer zadarmo... :D
robogti
prispievateľ

Prehovoril si ma :lol:
Povedz koľko je to skoro zadarmo, nech idem vybavovať nakupko - to už myslím vážne
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

ty sa moc nerozhoduj podla ponuky v usa, ty sa budeš rozhodovať na základe ponuky BW armsu :) ..... čo ti dajú to zobereš :)
robogti
prispievateľ

No skoro si uhádol. :D Lenže za moje peňeži chcem to čo si vyberiem, keď sa mi nepáči idem o dúm dál. A keď nekúpim, vrátim nákupko, aspoň sa žena poteší ( zvlášť keď jej poviem, že som si to rozmyslel kvôli nej ). Aj vlk je sýty aj ovca celá :lol: :lol:
duros
častý prispievateľ

noo to maš dobry ten sebaovladaci reflex u mňa neexistuje aby som nákupko vrátil bo ja mám esšte minimalne 10 ďalších búchačiek v čakacej fronte :), inak ja už som rMKIII vymenil za Káčko, ale cnie sa mi .. keď raz budem veľký kúpim si ho znova.
robogti
prispievateľ

Len nepovedz, že za K22 :roll: , to už je iná diagnóza :lol:
Keby si ty vedel kamaráde, na aké fajnové kúsky mám zálusk. Nákupko to je najmenej. Horšie už je to s peniazmi.A to niektoré veci by som musel doniesť zvonku, ale to už je iná kapitola. Vráťme sa k téme
duros
častý prispievateľ

Ja viem že verejne sa priznať , že som vymenil Ruger MkIII za K22 je prakticky povedat o sebe že som uplne jasny ale tak to je.
robogti
prispievateľ

Pre marcela : nezakladaj nové vlákno s rovnakou témou:
Pozri stránky výrobcu : http://www.ruger.com/products/markIII/index.html
a tu si môžeš porovnať target a hunter
rozdiely : legovaná oceľ vs. nerez, povrchovka, hlaveň, črienky ... a hlavne cena :lol:
friendly_northcutt

Dnes som sa stal majitelom Rugeru MKIII512 Target v ciernom prevedeni s 5,5 palcovou hlavnou.
"Na stastie" som mal len jedno nakupko, inak neviem, neviem ci by k nemu nepribudol aj jeho vacsi brat v nereze KMKIII678GC :D
Používateľov profilový obrázok
Kotuc
prispievateľ
Registered for: 21 years

Príspevok od používateľa Kotuc »

Tak to si na tom podobne ako ja tiaž som pokukoval aj po Huntery ale zase rozhodla cena. Je to super zbraň jediný problém je v tom, že sa mi uvoľňuje muška ale to porieši drobná úprava. Gratulujem a veľa šťastných výstrelov.
friendly_northcutt

Dakujem, prvy krat ju urcite otestujem vo Zvolene a mozno sa tam aj stretneme...
Kotuc
prispievateľ

Určite daj vedieť niekde to rozbalíme :D
TeErTe
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa TeErTe »

Po prečítaní vlákna už teraz ľutujem, že som si kúpil P22. Už viem, že chcem Rugera.

Na stránkach výrobcu - aký je rozdiel medzi Mark III a 22/45?

Nakolko mne sa páči tento:

KP678HMKIII

http://www.ruger.com/products/2245Hunter/models.html
Kotuc
prispievateľ

22/45 má plastový rám a mne sa až tak nepáči oceľ je oceľ. A osobne mne sa už hlaveň dlhšia ako 6 palcov zdá veľmi ťažká. Ale to je len subjektívny pocit.
Napísať odpoveď

Návrat na "Smith & Wesson a Ruger"