Strelnice v Bratislave

inspiring_hawking

Príspevok od používateľa inspiring_hawking »

Nies som lenivy, ja som to cele prelistoval aj som bol na tom webe, aj som volal na to cislo co je na webe, aj som pisal mail na tom webe.. a ziadna odpoved. Chcel som preto nejake aktualne info kedze to co je tu na fore napisane je niekedy z aprila... Tu strelnicu mam hned pri dome a otvorena strelnica mi vyhovuje najviac tak len tolko. Dik
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Strojar: Neviem, či si písal na e-mail ssk.sav.ba001(zavináč)gmail.com, ale asi nie. A ak náhodou áno, tak buď tvoj e-mail hodilo do spamu, alebo neprešiel, alebo som ti naň ja osobne odpísal. Takéto veci mám v klube na starosť totiž ja. Ak si chceš prísť zastrielať, tak sa pridaj k akcii, ktorú robíme dňa 19.12. ako rozlúčku so sezónou.
http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... 2020#12020
inspiring_cray

Príspevok od používateľa inspiring_cray »

Pena: nechcem rypat (resp. len v dobrom), ale zislo by sa vasu stranku obcas aj aktualizovat.
Propozicie k vzduchovkovej lige stale nie su zverejnene a kedze som sa k vam na strelnicu od malorazkovej ligy osobne nedostal, netusim, ako su naplanovane kola napr. medzi sviatkami.
Viem ze s klubovou strankou je ostara (o jednu sa "pokusam" starat), ale ... :)
Asi som uz trochu OT.
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

ICE_AGE: Máš pravdu, ale o stránku sa má starať konkrétny človek a ten akosi "nemá čas", takže to je také biedne. Vieš, všetko robíme bezplatne vo svojom voľnom čase, takže to je svojim spôsobom amatérčina. My sme ale radi, že vôbec existujeme a prežívame ... :evil:
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mohol by mi niekto zo znalcov napisat sucasne otvaracie dni, hodiny a ceny v colt clube ba? na ich stranke sa k tomu neviem dopatrat. dakujem
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

utorok a stvrtok , od 16;00 do 19;00 esi se nepletu

cena je 3,65evri za stav na 30minut / max 2.osoby , v cene je 1 terc
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Chlapi, som sa dopocul, ze v Raci (Bratislave) je nejaka strelnica v areale Akademie policajneho zbroru. Je toto verejne pristupna strelnica? A striela sa tam aj s dlhymi?

Uz zacina byt konecne vonku pekne (Ale vikend bude zas studeny :? ), tak rozmyslam, ze vytiahnem znova 58mu a pojdem puknut niekam von, hmm kde sa da okrem Castej, Zohoru, Stupavy buchnut z SA58 v okoly BA, TT? Lebo uz ma to jeduje, vsetky tie strelnice mam od ruky, okrem tej Castej, ale to je tiez opacny smer kam chodievam.

Hmm a co je to za strelnicu ktora je pri Slovnafte, tam som este nebol, je to aj na dlhe (To by bolo fajn)? Da sa tam ist len tak aj ked niesom clenom ich klubu? Sa mi mari, ze nejaky predovkari tam chodia strielat, tak by to mohlo byt aj na dlhu.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

co takto spravit niekedy vylet do Sale na Orlik ?
C08R4
častý prispievateľ

Ja nemavam moc casu a je to navyse dost daleko.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Cobra, z tých Čaníkoviec, kde ak sa nemýlim bývaš, je to do Šale slabá hodinka. To ja len tak btw.
C08R4
častý prispievateľ

Je to 60Km, to ozaj skor do tej Castej :lol:. Ale skuste mi radsej odpovedat na tie strelnice v Bratislave, ktore som tu menoval :). Strelnica policajnej akademie v Raci, viete nieco o nej? Ta pri Slovnafte uz zevraj nefunguje :?.
MASH4077
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

C08R4 napísal:Je to 60Km, to ozaj skor do tej Castej :lol:. Ale skuste mi radsej odpovedat na tie strelnice v Bratislave, ktore som tu menoval :). Strelnica policajnej akademie v Raci, viete nieco o nej? Ta pri Slovnafte uz zevraj nefunguje :?.
Strelnica APZ Rača: krátke, perkus. maloráž na 50m. (ŠKP,KVvZ FOX)

keď sa chceš vyblázniť s 58, tak to čo si uviedol + Zohor abo od Roman. keď chceš pukať čas si nájdeš :wink:
o Slovnaftke nicht neu :cry:
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Slovnaft bola pre max 7.62x39 redukovany. Ale ani to uz neni
inspiring_ellis

Príspevok od používateľa inspiring_ellis »

C08R4 napísal: kde sa da okrem Castej, Zohoru, Stupavy buchnut z SA58 v okoly BA, TT? Lebo uz ma to jeduje, vsetky tie strelnice mam od ruky, okrem tej Castej, ale to je tiez opacny smer kam chodievam.
Ja chodim do Malaciek budem tam v Nedelu cca o13.00h
budm buchat SA58 ale len 50m
marksman2
prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa marksman2 »

C08R4 napísal: kde sa da okrem Castej, Zohoru, Stupavy buchnut z SA58 v okoly BA, TT?
sobota - nedeľa :arrow: Štrky v Trnave. Vstup 4 eurače na hodinu.

http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=20
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"