Grip na rukoväť
Grip na rukoväť
Zdravím páni, idem sa spýtať či má niekto skúsenosti s tým gumeným návlekom na rukoväť pištole, ale teraz mám na mysli taký, nakoľko som to videl už na viacerých fotkách pištolí čo predávali kade tade a vyzeral ten návlek ako z obyčajnej duše z bycikla alebo tak nejak, lebo na moju 82-ku Hogue nepasuje a chcem si niečo takého tam dať. Ak s tým má niekto skúsenosť prosím poradte. Vopred dakujem 
Mal som Hogue grip na Waltri PPK. Perfektne to sedelo a úchop bol omnoho lepší ako bez gripu.
Videl som ale zaujímavú úpravu na slovenskom Arrowe jedného PPÚčkara z PO. Rukoväť mal omotanú cca 2cm širokým pásom vystrihnutým z cyklo duše. Vyzeralo to síce dosť zvláštne, ale na úchop to bolo super. Koniec pásu mal zastrčený pod gumu, ktorá ho tým, že bola natiahnutá, držala bezpečne pod sebou.
Vyskúšaj, ako ti to radí Jack, nemáš čo stratiť, môžeš len získať.
Videl som ale zaujímavú úpravu na slovenskom Arrowe jedného PPÚčkara z PO. Rukoväť mal omotanú cca 2cm širokým pásom vystrihnutým z cyklo duše. Vyzeralo to síce dosť zvláštne, ale na úchop to bolo super. Koniec pásu mal zastrčený pod gumu, ktorá ho tým, že bola natiahnutá, držala bezpečne pod sebou.
Vyskúšaj, ako ti to radí Jack, nemáš čo stratiť, môžeš len získať.
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
luco: Pripadne pozri aj Pachmayra:
http://www.pachmayr.com/semi-auto-grips.php
Ta nova rada Tactical Grips vyzera aj sa drzi celkom dobre, len na vyskusanie ci/ktory z nich bude najlepsie pasovat na CZ82 asi budes musiet pockat az dorazia aj do nasich obchodov.
Gunslinger
http://www.pachmayr.com/semi-auto-grips.php
Ta nova rada Tactical Grips vyzera aj sa drzi celkom dobre, len na vyskusanie ci/ktory z nich bude najlepsie pasovat na CZ82 asi budes musiet pockat az dorazia aj do nasich obchodov.
Gunslinger
-
inspiring_bose
Tiez si myslim, ze u Pachmayra nieco najdes, ale pozor grips ti zvatsi objem rukovate a moze sa ti to zle drzat. Pokial mas male ruky a chces vyriesit aby sa ti to iba nesmykalo, tak by som najprv skusil tu obycajnu dusu a ked zistis ze je to v pohode a este by si mohol aj objemnejsie tak az potom by som kupil origos grips.
Moj pripad bol, ze som chcel vylepsit uchop na Gcku a kupil rovno grips. Po natiahnuti som zistil ze neprirodzene drzim Glocka pre moju asi mensiu ruku a tak som ho dal kamosovi. Potom som pouzil dusu a to bolo co som potreboval...zbytocne som vyhodil prachy za grip...
Moj pripad bol, ze som chcel vylepsit uchop na Gcku a kupil rovno grips. Po natiahnuti som zistil ze neprirodzene drzim Glocka pre moju asi mensiu ruku a tak som ho dal kamosovi. Potom som pouzil dusu a to bolo co som potreboval...zbytocne som vyhodil prachy za grip...