Pokus o předjíždění v Ostravě skončil střelbou

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
majac
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

to, ze sa v BA jazdi agresivne je pravda. len tu este musis brat do uvahy aj dementov co sa zabavaju provokovanim inych vodicov. s tymto mam skusenost s pred par rokov, ked som este jazdil na starel alfe 145 zo zahorackymi znackami. na ceste za frajerkou smerom madare :) na samorinskej ceste v bratislave sa za mnou tahal Sharan, cely zadymeny a vytuneny. uz od krizovatky pri slovnafte isiel snad dva metre za mnou a ked som spomalil, tak spomalil aj on. tak som nakoniec isiel po krajnici, 30kou a cakal som kedy ma predbehne. a on furt nic. ked sme takto presli svetelnu krizovatku pri baumaxe, stupil som na brzdu, fesak mi buchol do kufra a zastal nejakych 5 metrov za mnou. naraz nic moc, ale reku idem sa naneho pozriet ci si neublizil. a keby bol nahodou v poriadku, tak som si zobral teleskop, ze to napravim. no a ako som celkom rezko vyskocil z auta a vyhodil teleskop, tak fesak - snad 18nast rocny frajer z blavy v stylovych handrach a s retazou na krku. hned ako ma zbadal, dupol na plyn minul ma snad o 20 centi a zmizol. az neskor som si uvedomil, ze ma mohol celkom pekne zrazit, ale v tej nasranosti som na to celkom nepomyslel. takze mam pekne ponaucenie, ze ziaden idiot nestoji za nicenie vlastnej nervovej sustavy...

P.S. a to ma dnes v senci na kruhaci naprala zozadu nejaka zenska :) (tiez blavacka)
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

nie, ale stale mi nenapada, to riesenie, co ste obaja spomenuli, tak sa ho ponizene dozadujem.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to mas pravdu ale mal by si brat aj ohlad ze v aute nie si sam ....... mat v podtaz ze moze este vystrelit a zasiahnut niekoho z tvojej rodiny a aj keby netrafil ..... co psychika tvojich blizkych vies ako by reagovali ? ........ to je to svinstvo co nevie nikto odhadnut ..... ako pisal v jeho pripade sa ani nestrielalo a ze zena nieje odvtedy ok ... co sa tyka jazdy autom :cry:
elegant_kirch

Príspevok od používateľa elegant_kirch »

Teda Tango moj mily, u mna by si si zastrielal kolko by sa ti chcelo. Staci sa previest s kamionom cez BA v spicke a ani bubienkovy zasobnik na 58cku, alebo toho tvojho milacika HADA by ti nestacil. Ked budes mat blby den a budes mat chut si vynutit nejaku tu marovacku, kludne mi napis, zoberiem ta do kamiona na okruznu jazdu BA. Aspon sa nam ulavi obom. :) :) ja sa rad kuknem a ulavim si. :)
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 09 Máj 2014, 11:57, upravené celkom 1 krát.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

tango
len aby nebol rychlejsi ...
k veci: vyjadruj sa v medziach slusnosti,v poslednej dobe mas problem so slusnym vyjadrovanin
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"