Obranu povedie exšéf hypermarketu

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Jack napísal:A myslím si, že sa mýliš.
myslim si, ze sa mylis ty a nema s uplnu predstavu co je to leadership :wink: ...aj blby preednosta uradu v malej ciernej musi vediet "viest"
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jasne Gewehr. Sorry, zabudol som... ty si odborník na verejnú správu, lebo si sa tuším kedysi angažoval v územnej samospráve, či kde.
:lol: :lol:
gewehr
expert

presne ako vravis :lol: :lol:
Jack
moderátor

Sám neviem, ako som len mohol zabudnúť. :roll:
gewehr
expert

Nemaj strach Jack, podobnymi vecami sa uz nejaky ten rok profesne zaoberam, takze o tom nieco tusim... min 2 roky som stravil tym, ze sme rozpracovavali analyzu konkretneho ministerstva vratane vsetkych jeho PROciek a mal som moznost vidiet co vsetko je potrebne k tomu aby to mohlo fungovat a to pocnuc ministrom, cez tajomnikov, veduceho sluzobneho uradu, generalnych riaditelov sekcii, riaditelov odborov az po referentov... mam uz dnes vcelku slusnu predstavu o tom, co moze sposobit odborna nekompetentnost ministra a ako ju mozu jeho podriadeni zneuzit.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

... jeho podriadeni zneuzit.

O tom to cele je, ked uz ale samotny minister je nastroj korupcie tak si uz podriadeni mozu piskat. Takto ich moze este minister lahko vymenit ked bude chciet.
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 03 Júl 2010, 13:37, upravené celkom 1 krát.
gewehr
expert

Cesta do pekla je dlazdena dobrymi umyslami... v dobrej viere uz bolo spravenych tolko blbosti, ze je to na zamyslenie. Ak mas o niecom rozhodovat a dohromady o tom nic nevies, je pravdepodobnost ze budes zavadzany, zneuzity etc. rovna istote.
Jack
moderátor

Gewehr, Gewehr... Keď máš takú dobrú predstavu, naozaj ma prekvapuje tvoje presvedčenie o tom, že bez kompetentného ministra to nejde. Mal som možnosť vidieť to zvonku pekne zblízka a ÚOŠS si vyskúšať aj zvnútra a preto viem, že pri optimálnom nastavení (odborne zdatní riaditelia sekcií a odborov, respektíve iných organizačných zložiek) to ide aj s neschopným ministrom/riaditeľom/vedúcim. V tomto je jeden z veľkých rozdielov medzi verejnou správou a súkromným sektorom. Ale vo verejnej správe to platí aj naopak, že aj nesmierne odborne zdatný minister/riaditeľ/predstavený niektorej organizačnej zložky nemusí uspieť, ak sú nižšie poschodia pyramídy obsadené lemplami. Stretávame sa s tým dnes a denne, preto ma udivuje jednoznačnosť tvojich tvrdení. A preto s tebou (vo viacerých bodoch) nesúhlasím. Ale to sa už opakujem...
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Vážený. Koho by ste vi dali za ministra? Každý sa stane odborníkom, kto je schopný a kto nie ten sa tiež dostane v pohode do politiky. Stačí byť len aktívny. A keď už sa bude veci rozumieť tak ho vymení nový neznaboh a tak dookola.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

:D nemusis bit ani aktivny staci ked mas plnu buksu :D ... ako povedal 1 pristahovalec zijuci 18 rokovna slovensku , ked som sa ho spital preco nesiel do nemecka ako jeho pribuzny , odpovedal : nan slovensku sa da kupit vseko co inde nejde

..takze ani minister neni problem :D :D ... hold kocurkovo je kocurkovo :D
gewehr
expert

Jack napísal:...preto viem, že pri optimálnom nastavení (odborne zdatní riaditelia sekcií a odborov, respektíve iných organizačných zložiek) to ide aj s neschopným ministrom/riaditeľom/vedúcim...
asi mame dost rozdielnu predstavu v tom co znamena ze to "ide" :lol:
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

ricinr napísal:Vážený. Koho by ste vi dali za ministra? Každý sa stane odborníkom, kto je schopný, a kto nie, ten sa tiež dostane v pohode do politiky. Stačí byť len aktívny. A keď už sa bude veci rozumieť, tak ho vymení nový neznaboh a tak dookola.
Priateľu, Teba určite nie! Minister by mal byť prinajmenšom gramotný...
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Dočítal som sa že pán minister okrem ruštiny nepozná žiaden svetový jazyk? Myslím že toto je už úplný amatérizmus zo strany SaS...
inspiring_thompson

Príspevok od používateľa inspiring_thompson »

Zo strany SaS je toho amaterizmu za tych to par dni viac. :?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

par jointov to hadam spavi :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"