Pračka na nábojnice
Mozem potvrdit, ze dvojrocne pranie nabojnic a vobec nie nejak caste nam odrovnalo z vrchu plnenu pracku. Bolo treba menit loziska. Vyslo to na nejakych 100 €. Nebola sice najnovsia ale predpokladam, ze by este najaky ten rok vydrzala. Teraz uz periem vo flasi od avivaze s rucnym pohonom. Musim vyskusat tu pracku bez tociveho bubna. Tusim ROMO, este ju mam niekde v kotolni.
-
eager_davinci
Mokrého praní se obávám také. Poškozuje se pračka, nábojnice se musí sušit většinou v troubě a to stojí peníze. Kromě toho pokud se nábojnice neodzápalkují, nedají se v podstatě vypláchnout, takže v nich zůstane nějaká chemie. Takže peru ve vibrační pračce v suché směsi. Osvědčila se mi více kukuřičná směs než standardní ořechy.
-
inspiring_liskov
-
inspiring_liskov
-
inspiring_liskov
no google poznam aj ja
, akurat ze tam maju zly popis, ak tam narves 600 lugrov si kuzelnik
maju tam totiz zly popis, ten popis je na SR 787 Dream Tumbler. neviem ci je to zamerne alebo omyl 
edit: ta pracka je na 300 lugrov, ja hodlam prat .45ky a tych tam potom dam tak 100 a to sa mi moc vyhodne nezda.
edit: ta pracka je na 300 lugrov, ja hodlam prat .45ky a tych tam potom dam tak 100 a to sa mi moc vyhodne nezda.