a jazdim aj na aute zelenej farby lol
V Dunajskej Lužnej strieľal syn exministra
- wizzard160
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 11 months
-
inspiring_boyd
luke napísal: priceless! a ani ti co nosia dlhe vlasy, alebo okuliare, alebo jazdia na aute zelenej farby by nemali mat pistol.
skor su to vsetci psichopati ked nezdravia a nevsimaju si okolie a daju sa niekam zaradit a nie ze nesmu mat zbran mali by sme ich ihned zatvaral do cvokhasu nech su neni na uliciach !
ale inac novy cas su "super noviny ktorych spolocenska hodnota je nevycislitelnaaaaaa! "
Nomed, problém je v tom, že Nový Čas číta strašne veľa ľudí. A strašne veľa ľudí sa dozvie informácie ohľadom týchto vecí práve z týchto novín a na základe toho si urobia mienku, akú si urobia. Darmo, že tam napíšu aj bludy, ale ľudia si na základe toho urobia mienku, to je zlé.
napr. odpoveď môjho bývalého spolužiaka zo strednej na prosbu o podporenie hromadnej pripomienky: "a potom vystrieľate polovičku Košíc bez toho, aby o to niekto stál..."
napr. odpoveď môjho bývalého spolužiaka zo strednej na prosbu o podporenie hromadnej pripomienky: "a potom vystrieľate polovičku Košíc bez toho, aby o to niekto stál..."
-
inspiring_boyd
to chapem ze ich kupuje dost ludi ale nechapem ako sa niekto podla toho platku moze nieco rozumne dozvediet ?
mi to pripada ako ked Markiza davnejsie robila tvz "prieskum sledovanosti" a tvrdila ze STV sleduju len nedostudovany dementi a absolventi SOU a ju inteligentnu TV sleduje len inteligencia
toho spoluziaka nekomentujem je to jeho nazor aky je taky je z mojho hladiska mu nikto nevysvetlil ze nabuduce nam ministerko financii zobere 75% platov ......lebo ludia si mozu kupit viac veci ako v roku 1213 a preto su neslusny !
inak nahlad spolocnosti na strelcov je podobny ako ked som niekedy tu na fore cital prispevky ohladom policie ........ neposudzuje sa konkretny cin ale cela skupina
mi to pripada ako ked Markiza davnejsie robila tvz "prieskum sledovanosti" a tvrdila ze STV sleduju len nedostudovany dementi a absolventi SOU a ju inteligentnu TV sleduje len inteligencia
toho spoluziaka nekomentujem je to jeho nazor aky je taky je z mojho hladiska mu nikto nevysvetlil ze nabuduce nam ministerko financii zobere 75% platov ......lebo ludia si mozu kupit viac veci ako v roku 1213 a preto su neslusny !
inak nahlad spolocnosti na strelcov je podobny ako ked som niekedy tu na fore cital prispevky ohladom policie ........ neposudzuje sa konkretny cin ale cela skupina