Návrh novely zák. č. 190/2003 #1
viem si živo predstaviť ako to bude s psychotestovaním prebiehať, keďže budú mať páni psychológovia pekné zisky pri nulovej zodpovednosti za posudky, dôjde k zafungovaniu trhového mechanizmu. Medzi strelcami sa velmi rýchlo rozkríkne ktorý psychológ "nerobí problémy" a ten bude zarábať. O morálnych zásadách si nerobím ilúzie, stačí sledovať ich vyjadrenia v médiách, ani jeden psychológ zatial verejnosti neobjasnil ako dlho platí posudok. Čo sa týka stavovských organizácií tak o tých viem tiež svoje, z jednej som hneď po novele zákona o poskytovateloch zdr. starostlivosti vystúpil....
-
inspiring_faraday
- El Pistolero
- prispievateľ
- Registered for: 16 years
Kto dal papier psychousom, ze su uplne v poriadku?
A ze nas mozu posudzovat?
Mnohi vystudovali este ked Ziska na obidve oci videl!
A ta ich psychouska komora ....
Existuje pre nich nejaky SYSTEM MANAZERSTVA KVALITY???
Ze nie?
Tak za co chcu brat peniaze? Budu nam tam ukazovat machule a zistovat, ci nam nepripominaju zbrane???

A ze nas mozu posudzovat?
Mnohi vystudovali este ked Ziska na obidve oci videl!
A ta ich psychouska komora ....
Existuje pre nich nejaky SYSTEM MANAZERSTVA KVALITY???
Ze nie?
Tak za co chcu brat peniaze? Budu nam tam ukazovat machule a zistovat, ci nam nepripominaju zbrane???
-
friendly_turing
-
inspiring_boyd
Je niaky problem kedze sa v tom nevyznam zalozit profesijnu organizaciu resp. zmenit status obcianskeho zdruzenia ? Mam na mysli to ked spolok psychopatov moze mat svoje preco nie my tak aby sa s nami museli bavit ? Poviem Legis Telum by sa stala komora akurat to doriesit pravne.
A taka komora ako maju v Amerike raz si na nu otvori tlamu niaky politik a nebude uz nikdy zvoleny.
Druha vec kedy vysvetlia kompetentny ludom ako su vlastne kontrolovany psychologovia ? Dajme tomu niaky z nich neznasa zbrane tak co neda nikomu posudok ?
Ked sa zacali posudky na vodicov nakladnych aut tak som musel riesit nie klasicke lebo pre vodicov ADR - nebezpecny naklad su certifikovany len niektory. A to com som pocul co tam s nimi robili . Priklad stlacali tam niake knofliky malo to maly problem dotycny mal ten pristroj par dni a sam s tym nevedel robit. Hlavne ze mal certifikaciu .
A taka komora ako maju v Amerike raz si na nu otvori tlamu niaky politik a nebude uz nikdy zvoleny.
Druha vec kedy vysvetlia kompetentny ludom ako su vlastne kontrolovany psychologovia ? Dajme tomu niaky z nich neznasa zbrane tak co neda nikomu posudok ?
Ked sa zacali posudky na vodicov nakladnych aut tak som musel riesit nie klasicke lebo pre vodicov ADR - nebezpecny naklad su certifikovany len niektory. A to com som pocul co tam s nimi robili . Priklad stlacali tam niake knofliky malo to maly problem dotycny mal ten pristroj par dni a sam s tym nevedel robit. Hlavne ze mal certifikaciu .
Zaujímavý rozpor medzi názvom článku a obsahom