Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

SmokeJack napísal:preto som mu napísal, že (zatiaľ) volič.
Aby sa uvedomili že keď to prejde tak ma naser..hnevajú.

a reagoval si aj na to tragicke konstatovanie, ze vlada to prijme?

kua, clovek by cakal, ze sa to zmetie este na vlade a do parlamentu to neprejde.
buchar
prispievateľ

Príspevok od používateľa buchar »

LT samozrejme nespi na vavrinoch ... dnes boli nejake stretnutia, konkretizovat nebudeme, lebo si to zatial nepraje druha strana. Stravili sme opat jedno pomerne hekticke poobedie, nieco sa podarilo, ale ostavame pesimisti.

Vec sa ma tak, ze ministerstvo je viazane uznesenim vlady predlozit navrh novely zbrojneho zakona na rokovanie vlady 20.9. - teda v pondelok. Do pondelka ma ministerstvo cas na to, aby navrh novely zakona prepracovalo a pripadne zapracovalo vznesene pripomienky. V akej podobe to pojde v pondelok do vlady este nevedia asi ani na ministerstve, takze akekolvek uvahy su predcasne.

Informacia pre diskutujucich: Toto forum je monitorovane. Vase prilis otvorene a nelichotive vyjadrenia a utoky nam v sucasnej situacii nepomahaju.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

O tom ze sme tu monitorovany je mi jasne :lol: dokonca je mi jasne ze aj moj telefon mi ide divne :twisted:
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 17 Sep 2010, 21:37, upravené celkom 1 krát.
aris
častý prispievateľ

informacia pre buchara a ministerstvo: toto forum je otvorene slobodnym nazorom (preco su take ake su, nech si odpovie kazdy sam a aj ministerstvo si moze odpovedat) a tiez je otvorene pre provokaterov. Takze nie kazdy nazor tu vyjadreny moze byt len slobodnym nazorom.

Nelichotive nazory na pana Lipsica su, podla mojho nazoru, len reakciou na jeho akcie.

Tiez davam do pozornosti toto: cisar
buchar
prispievateľ

Príspevok od používateľa buchar »

aris: iste ... je to verejne forum - ktokolvek moze napisat v podstate cokolvek.
nemozme sa ale potom cudovat, ked sa ku nam spravaju tak ako sa spravaju ... nehovorim o cenzure, ale troska diplomacie by niekedy nezaskodilo ...
aris
častý prispievateľ

buchar, co sa snazim povedat je to, ze ak sa beru vsetky nazory z tohto fora (teda aj tie primitivnejsie) ako relevantne pre ministerstvo, tak je to este horsie ako som si myslel.

na toto forum moze napisat hocikto hocico a nic z toho nemusi byt pravda.

staci par platenych provokaterov a nazory rozumnej (a niekedy nastvanej) vacsiny budu hodene na jednu kopu hnoja?

pre ministerstvo je identifikovatelnym partnerom zdruzenie LT. S nim treba jednat, na jeho argumenty reagovat. Nie na anonymov na internete.

Ale ako vyzvu mudrejsie formulovat svoje nazory pre kolegov strelcov to chapem.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

buchar napísal:Do pondelka ma ministerstvo cas na to, aby navrh novely zakona prepracovalo a pripadne zapracovalo vznesene pripomienky. V akej podobe to pojde v pondelok do vlady este nevedia asi ani na ministerstve, takze akekolvek uvahy su predcasne.
Toto je do placu: Cez viked - 2 dni pracovneho volna maju prepracovat novelu do rozumnej formy. Ved to je vysmech legislativcov nam, signatarom pripomienok.

A to som rad, ze toto forum je monitorovane, preto sem v podstate aj pisem :wink:

Ja to vidim asi takto:
http://www.youtube.com/watch?v=xu8_8TJC9E8

A niekedy takto :wink: :
http://www.youtube.com/watch?v=agORS-mm ... re=related
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

BKSL napísal:...Cez viked - 2 dni pracovneho volna maju prepracovat novelu do rozumnej formy. Ved to je vysmech legislativcov nam, signatarom pripomienok...
nie, to je vysmech legislativcom, boli "zaukolovani" vladou, ktora dala jasny termin predlozenia materialu.
Stretnutie s legislativcami bola zatial jedina seriozne vecne-argumentacna debata ktoru sme absolvovali. Ti ludia skutocne svoju pracu vedia robit dobre, ale "limity a smer" si nestanovuju oni.
Neny
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Neny »

Očujte! Tie pripomienky na portáli právnych predpisov zostanú dáku dlhšiu dobu alebo si ich musíme skopírovať pre prípad ďalšieho použitia?
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

co som pozeral starsie pripomienky tak vyzera ze ostavaju, ale pre istotu si to iddem stiahnut ak by im "nahodou odisli servery"
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Sigarms »

To ze sme monitorovany a celkom iste aj rozpalcelovany do fasciklkov som si uz zvykol pri svojej robote co robim. Cize viem to ako to funguje.
Podstatne je aby sme mali informacie co sme behali s podpismi co este mozme urobit pre dobro veci v sucinosti s LT.

Ale dam do pozornosti dalsieho podnikavca http://www.cas.sk/clanok/180360/hlasite ... r-lzi.html

zacina to Pavol Bulla z Inštitútu overovania pravdovravnosti .... skapem uz len z toho nazvu institucie.
Sigarms
prispievateľ

A tiez by bolo niak dobre osetrit aj cele diskusie co su na tomto fore. Su na uzemi SR predpokladam servre a dost casto ked sme komunikovali tak som sa nedokazal nalogovat...... bud odzalohovat aj to alebo si poistit celu diskusiu na server mimo Eu . Nie som paranoik len realista aby nam niekto nevypol aj toto forum......
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to Sigarms

Pokiaľ si dobre pamätám, tak server, na ktorom beží fórum je v Kanade alebo v Nemecku.
Sigarms
prispievateľ

No lepsie by bolo asi v Kanade ked uz :lol:

A tiez by pomohlo mozno to urobit tak aby len registrovany mohli citat prispevky. Takto je nas tu viac anonymnych ako registrovanych.
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

spravna pripomienka.

a ak niekto chce, moze sa registrovat, nie je to ziadnym sposobom spoplatnene.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"