Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Aky je rozdiel kde je to hostovane? Pokial viem, tak strelne zbrane su u nas stale legalne a to, ze sem dakto napise nieco protizakonne sa da riesit standardnou cestou(tj minimalne BAN).
Skor plati, cim dalej hosting, tym viac problemov so spravovanim a stabilitou.

To, ci mozu forum citat registrovani alebo vsetci, nema vyznam. Spravim registraciu na daku freehosting mailovu adresu a uz tu veselo prudim.
Bud by musela byt kazda registracia odsuhlasena sefstvom a to je
a) zbytocne - osobne toho cloveka nepozname, cim sa vraciame k myslienke hore
b) kontraproduktivne - chceme, aby sa strelecka komunita rozrastala, nie uzatvarala.

Ale ak chcete super paranoidne riesenie, da sa nabindovat virtualhost na privatnu VPN adresu a kazdy "prevereny" dostane unikatny RSA kluc a tym padom anonymni cumili zbohom :twisted:
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

no minimalne prehlasi, ze ma 18 rokov a viac.
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Dá sa tu spraviť to, že by boli tzv. overení prispievatelia, ktorí by sa skladali z registrovaných členov v LT. Každý by dostal možnosť registrácie svojho nicku a do určitých tém by mohli prispievať iba oni, alebo by mali nejaké špeciálne označenie, aby bolo hneď jasné, kto prispieva.
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Chlapi, vykaslite sa na "overovanie" prispievatelov a podobne. Uvazujeme nad tym, ze LT by malo co sa tyka jeho fungovania uplne sebestacne forum (nema v ziadnom pripade nahradzat webforum, malo by obsahovat temy k samotnemu fungovaniu LT), pretoze toto tu je z casti neriadena strela.

Co sa tyka nejakych sekcii pre vyhradenych uzivatelov... vsak je nas tu 5 a pol, osobne si myslim, ze by to bolo zbytocne.
inspiring_ellis

Príspevok od používateľa inspiring_ellis »

Asi tak...
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

navyse, pokial viem clenom LT sa moze stat kazdy. myslim ze keby o to niekomu slo, tak tych 10E rocne najde,....
friendly_merkle

Príspevok od používateľa friendly_merkle »

Neviem, kto pozeral na Markíze reláciu Na telo? Tam sa zase p. Lipšic pekne vyfarbil a vedome klamal. Podľa neho sa týka problematika automatických zbraní upravených na jednotlivé rany len cca 2000 držiteľov ZP. V podstate nás znova označil za potenciálnych "Harmanov". Znova len zavádzanie našej verejnosti a zas sa len potvrdilo, ako ho v tejto demagógii podporujú aj média. Všetky prípady, keď niekto vystrelil, sa teraz dávajú do súvislosti s DNV, proste im ide o sledovanosť a nie o informovanosť. Ako by sa dalo tie naše senzáciechtivé médiá donútiť, aby skutočne informovali? Nestálo by za to ešte viac popularizovať tú hromadnú pripomienku, prípadne ju možno spracovať do formy otvoreného listu verejnosti a tlačiť na médiá, aby to uverejnili? V tomto smere by sme určite dali plný mandát Legis Telum hovoriť za nás. To som fakt veľmi zvedavý ako to všetko dopadne, aj keď trošku verím, že tie naše podpisy budú na niečo dobré.
maros15
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Myslim,ze to nebude take horuce.Caplovic sa v tej diskusii tiez nejak nehrnul tu novelu podporit.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

@Borisko69 ..nechajme sa prekvapit ako to dopadne... LT urcite podnika spravne kroky k minimalizovaniu negativneho dopadu noveho "zakona" na strelecku obec a tiez si myslim ze je lepsie ked sa tu nebude verejne specifikovat ake kroky to su..

Pokial sa bude nejaka akcia konat, urcite sa vsetci dozvieme v pravy cas, co, kde a ako je potrebne robit.
friendly_merkle

Príspevok od používateľa friendly_merkle »

Nuž, ako správny ateista hovorím "dajžebože". Ale keď už používaš tie rôzne komentáre, tak aj ja mám jeden.
ĽUDSKÁ MÚDROSŤ JE OBMEDZENÁ, ALE ĽUDSKÁ HLÚPOSŤ NEMÁ HRANÍC. A bojím sa, aby tá hlúposť nezvíťazila aj teraz.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak sa neboj ...... :lol:
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Tento hruby populizmus a predovsetkym amaterizmus a o urazkach na strelecku obec ani nehovorim, nastoluje otazku ci v kresle MV je spravny clovek a ci by sa nemal vymenit. Ved to musi byt jasne aj koalicnym partnerom, ze tam sedi clovek neznali veci, ludovo povedane amater.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

akurat som pozeral stranku uradu vlady... novela 190/2003 zatial nefiguruje na najblizsom rokovani vlady... nejake info co je vlastne s navrhom?
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

Statistika pripomienok

Aktuálny stav vyhodnotenia pripomienok:
20,51% (spracovaných 16, nespracovaných 62)
akceptovaných: 16
častočne akceptovaných: 0
neakceptovaných: 0
neprihliada sa: 0

Samozrejme spracovane su len tie, co boli odoslane bez pripomienok..
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

djuri - odkial prosim cerpac tie udeje? ja sa k nim cez portal pravnych predpisov neviem preklikat...
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"