Romovia budu rabovat

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_galileo

Príspevok od používateľa inspiring_galileo »

My nie sme rasisti,my len nemáme radi cigáňov. :wink:
Používateľov profilový obrázok
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

Tango, takze z toho citania vyplynulo iba to ze s cigosmi si nevieme dat rady uz par sto rokov takze je komicke, ked niekto v telke vyblakuje do sveta ako by sa dal cigansky problem vyriesit a mi majorita sme vlastne ti zli a rasisti a fasisti.
Ja mam skor ten pocit, ze im neustalimi ustupkami budujeme priam laboratorne podmienky aby sa mohli mnozit geometrickym radom ako potkany.

Ja som, este jedno take video a mrdnem ten pocitac o zem to je fakt pre silne povahy grcajuci smajlik kde si ho zobral :?:
Naposledy upravil/-a rado74 v 23 Sep 2010, 21:14, upravené celkom 2 krát.
Rasto
expert

Príspevok od používateľa Rasto »

A viete co je na tom najhorsie?
Ze mate vsetci pravdu, slza mi vyhrkla, ked som to pozeral a to nemam ziadneho cigana (tlupu) za suseda.

Ako som cital vyrok jedneho neznameho na youtube
"Ja nie som rasista, lebo cigani pre mna nie su rasa"
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

ja som asi schizofrenik........
za suseda mam Roma, cca 3 alebo 4 roky som kazde leto tak 2 az 3 mesiacce brigadoval vo firme s romom na jednom pracovisku (na jednom pracovisku ako - za jednym strojom) a bez problemov. Ale ked vidim co sa naslovwnsku deje ,ako ja musim rozmyslat minimalne 5 rokov dopredu ked chcem posahany byt kym oni dostanu uz 2 ci 3ti v rade zadarmo tak si prichadzam o dni svojho zivota.....
2weird2die
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

asi začnem počítať koľko reportáži za deň venujú ich priestupkom a trestným činom..
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Je nacase nazyvat skutocnosti pravymi menami !!!

Nas problem nie su Cigani a Romovia ale v skutocnosti neprisposobivi obcania.

A pseudoinstitucia LPR moze ist klamat niekam inam a niekoho ineho :evil:
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

To video bolo silne.
To,ze sa pred tymto problemom stale zatvaraju oci sa raz kurevsky vypomsti.
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Si predstavte ze by vam kazdy den slo o zivot... na zaplakanie, toto je ale tiez jedna z moznosti WTSHTF :?

mozno mi nieco uslo, ale premyslam preco si ludia v tychto krizovych oblastiach nezaobstaraju zbrane na ochranu svojho majetku a zivota ?
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

ono bohuzial je v zakone taka nechutna formulacie ze:
-preukazal potrebu drzat alebo nosit zbran

a ak nie si zivnostnik/podnikatel alebo si sa nestal obetou NTC (!sic ani to nie je zaruka) tak ti Acko nedaju viac menej urcite a Bcko tiez zrejme nie je med lizat......
myslim ze tam bolo aj to ze:
-nedava zaruku ze zbran nezneuzije
o tom ale US rozhodol ze je to protiustavne kedze plati prezumcia neviny
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

telra, ono to neplatí zase pre všetky kraje.. Niekde ti dajú A bez problémov, niekde nie, ale keď si ochotný si hájiť svoje práva a nenecháš sa odbiť, vydrbeš aj s najväčšími odporcami A-čka..
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Caka sa na viac masa a krvi a je treba aby sa to stalo na miestach kde to bolo neobvykle. Dufam ze aj potom bude Lipsic populista a jasne oznaci vinnika a zavrie aj celu jeho rodinu (aj ostatnych co sa budu podobat) ktora za to sice nemoze, ale zmysla rovnako - nejaka paralelal by tu bola aj s nami (pre IQ- tak strelec Herman a my ostatni strelci + novela).

Inak Lipsic ma velmi sklamal, ked bol mladsi islo mu skor o princip a teraz je z neho ubohy populista. Hnus ako cloveka zmeni politika. Aj to KDH som pri nom predychal. Ja som ho bral ako posla spravodlivosti co vrazi mec do srdca takym ako Harabin a pozrime sa, co sa z neho vyklulo.
Az toto bude niekto z jeho znamych citat, tak mu povedzte ze bol pre mna hrdinom spravodlivosti, takym ktory sa neda kupit ani za vsetky peniaze sveta :(
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

BKSL: suhlas, najma s tym Lipsicom. Tiez som ho takto vnimal.

Dnes som rozhodnuty, ze moj hlas urcite nedostane a ani strana na ktorej kandidatke bude. A ani od nikoho z mojich najblizsich.
marksman2
prispievateľ
Dátum registrácie: 21 years

Príspevok od používateľa marksman2 »

detto :?
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Tusim je nas takych viac. Lipsic bol jediny z KDH, ktoreho som bral. Teraz to uz neplati. Skoda.
Rasto
expert

Príspevok od používateľa Rasto »

Skoda ho chlapca javil sa inteligentne, teda pokial nezacal buchat hlavou proti muru, len preto aby vykazal cinnost!
Uz davno som nevidel takto podpilit nielen svoj konar, ale i celej politickej strane :idea:
Hold "iniciatyvny blbec je horsi ako triedny nepriatel".
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"