Rada Gamo Socom Tactical

friendly_poitras

Rada Gamo Socom Tactical

Príspevok od používateľa friendly_poitras »

AHojte,

Som uplne novacik na kupu vzduchovky ale rozhodol som sa jednu kupit. Mame velmi dlhu zahradu a tak by som si tam chcel zastrielat rosku na plechovky a tak.. Klasicky by som chcel nieco silne s velkym dostrelom a presnee.. Nezvyk co? :) Objednal som si Gamo Socom Tactical ale medzitym som po forach cital, ze Gamo zrejme nie su najlepsie. Ma niekto skusenost modelom Tactical prosim?

Cital som ze v Gamo z Nemecka je tlak max 7,5J a ze zvysenie je mozne dosiahnut vymenou piestu (a tesnenia?). Vie mi prosim niekto poradit kde kupit piest a tesnenie, ci sa to kupuje pre konkretne vzduchovky od konkretneho vyrobcu a pripadne nejaku web stranku kde je aspon strucny navod na vymenu piesta?

Dakujem velmi pekne
Janko
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

ak chces strielat, kup si plynovku, dlhsia vydrz, jednoduche osadenie optikou, jednoduche opakovanie - vo vzduchovke silny piest znamena aj silny naraz atd.
friendly_poitras

Akoze vydrz? Vzduchovky maju nejaku obmedzenu zivotnost? Co sa tyka plynovych, nevedel som ze sa do nich da dat aj nejaky projektil ktory striela, vzdy som si myslem ze plynove zbrane su len na nejake @strielanie pepru@ a tak..?
momentalne anonymny
častý prispievateľ

precitaj si zakon c. 190/2003

n astranke www.justice.sk

si vyber napravo jaspi
a tam zakony
a ako cislo zakona si daj 190/2003
a potom vyber rek. znenie
Naposledy upravil/-a momentalne anonymny v 05 Okt 2010, 21:28, upravené celkom 1 krát.
momentalne anonymny
častý prispievateľ

skus si zohnat special o vzduchovkach a plynovkach co vydala redakcia casopisu strelecka revue.
friendly_poitras

jo pozriem sa po tom, dik :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"