Záhadná streľba! Vo Vesteniciach tiekla krv...

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
wizzard160
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Záhadná streľba! Vo Vesteniciach tiekla krv...

Príspevok od používateľa wizzard160 »

http://krimi.noviny.sk/krimi-clanky/26- ... a-krv.html

V telke chlapik ukazal plny naboj kalibru .22lr ako je mozne ze ho tam policajti nenasli?? (tvrdil ze sa tam na druhy den vratil aj s kamaratmi a nasiel ho tam) + nie je teraz obvineny z nedovoleneho ozbrojovania?? predpokladam ze nema zp kedze len tipoval ze to je malorazkovy naboj
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

dufam, ze ma panzer opravi, ak mi neico ujde..

na trestny cin sa vyzaduje umyselne zavinenie, pokial sa v skutkovej podstate nepise inak, napr. "co i len z nedbanlivosti".
tym ze zobral do ruky naboj leziaci na zemi podla mna nepreukazal umysel ohrozit alebo poskodit chraneny vztah a tym apdom nie je naplneny jeden zo 4 kumulativnych stranok skutkovej podstaty ako suboru znakov, ktore definuju konanie ako trestny cin.

mohol by to byt priestupok.

ak ten naboj zobral a odovzdal policii, tak sa podla mna nedopustil ani priestupku.

samozrejme, bolo by ine, keby nasiel pod mostom 25000 nabojov a ponosil si ich domov, tam by sa uz podla mna dalo hovorit o umysle.
wizzard160
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

tak to som zvedavy ako to dopadne s nim lebo ak ten naboj naozaj stratil utocnik ten chlapik teoreticky znicil dokaz (na naboji mohli byt odtlacky prstov strelca) atd atd. ... len by ma zaujimalo preco niekto len tak striela po ludoch z malorazky...
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

luke

Podpisujem tvoje slová.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

podla mna to s nim vobec nijak nedopadne, myslim si, ze to nik nebude riesit. mozno ho uz po reportazi kontaktovala policia a naboj im odovzda.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

luke napísal:ak ten naboj zobral a odovzdal policii, tak sa podla mna nedopustil ani priestupku.
Vymenme tuto vetu za inu aby to malo grády:

ak tu pistol zobral a isiel odovzdat na policiu a medzitym ho ale nahodou preverila hliadka PZ, teraz mu hrozi obvinenie z nelegalneho ozbrojovania ... ha a teraz co ?

Takze ja osobne si myslim, ze vsetko by mal nechat tak ako je a zavolat PZ aj ked ide o naboj 22LR, hlavne ak este vie co sa tam stalo.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"