Lupič pri prepade banky v Dúbravke strieľal
-
inspiring_wright
Lupič pri prepade banky v Dúbravke strieľal
uš to začina dufam že ju nemal legalnu
http://www.webnoviny.sk/slovensko/lupic ... lanok.html
http://www.webnoviny.sk/slovensko/lupic ... lanok.html
Ak si banky myslia, ze lupicov odradi nizka hotovost drzana na pobocke, alebo nebodaj nejake farbivo, tak sa seredne pletu. Nejakemu zadlzenemu pakovy (najskor fetos) sa to oplati aj za 1000€ urobit 3x po sebe a este aj vie, ze ziadny odpor mu nebude kladeny. Toto ide aj na ich triko podla mna, banky uz davno mali zlepsit bezpecnostne opatrenia, este volakedy Kalinak o tom rozpraval. A naozaj obdivujem tu pani pracovnicku co bola ochotna riskovat svoj zivot za poistene peniaze banky (dufam ze ju aspon riadne odskodnia).
-
inspiring_boyd
-
inspiring_kepler
-
inspiring_proskuriakova
kua hoši, nevynášajte tu súdy nad tou neštastnou pracovníčkou banky. Si predstavte, že by tam sedela vaša žena alebo matka.
Si uvedomte, že časové zámky sú nastavené v určitom režime. Nebudem to tu opisovať detailne, ale je tam súvis s panik tlačítkom.
Preto je tam časové naťahovanie, aby sa už niekde inde robili opatrenia.
Lúpežník musel byť agresívny gauner, ktorý nezvláda stres a zaslúžil by gulu.
Si uvedomte, že časové zámky sú nastavené v určitom režime. Nebudem to tu opisovať detailne, ale je tam súvis s panik tlačítkom.
Preto je tam časové naťahovanie, aby sa už niekde inde robili opatrenia.
Lúpežník musel byť agresívny gauner, ktorý nezvláda stres a zaslúžil by gulu.
peterson:
Žiadne súdy, len konštatovanie.
Podľa mojich informácií majú totiž minimálne v niektorých bankách vnútorné smernice, ktoré prikazujú v podobných situáciach plne spolupracovať s lupičom a neklásť aktívny odpor.
Netvrdím, že pani aktívne odporovala, o prípade neviem nič hodnoverné okrem toho, že to bolo v Dúbravke.
Len som chcel poznamenať, že dohra celého prípadu može mať rôzne dopady na vzťah zamestnanec-banka. Doba je dnes taká...
Žiadne súdy, len konštatovanie.
Podľa mojich informácií majú totiž minimálne v niektorých bankách vnútorné smernice, ktoré prikazujú v podobných situáciach plne spolupracovať s lupičom a neklásť aktívny odpor.
Netvrdím, že pani aktívne odporovala, o prípade neviem nič hodnoverné okrem toho, že to bolo v Dúbravke.
Len som chcel poznamenať, že dohra celého prípadu može mať rôzne dopady na vzťah zamestnanec-banka. Doba je dnes taká...
Ja by som zo súdením počkal na bližšie info.
Hodnota novinárskeho výroku sa pre mňa rovná nule a "odmietla vydať peniaze" môže byť hocičo na škále od aktívneho odporu (čo by bola z jej strany skutočne donebavolajuca kravina) až po vetu "musím počkať na časový zámok" (čo je normálne) po ktorej nasledoval výstrel...
Prežila, to je dôležité.
Hodnota novinárskeho výroku sa pre mňa rovná nule a "odmietla vydať peniaze" môže byť hocičo na škále od aktívneho odporu (čo by bola z jej strany skutočne donebavolajuca kravina) až po vetu "musím počkať na časový zámok" (čo je normálne) po ktorej nasledoval výstrel...
Prežila, to je dôležité.
yarco: nakolko teda nevieš, ako to tam prebiehalo- tak nie je objektívne poukazovať na postupy podla interných smerníc bánk- nakolko nie je doposial známe, či došlo k ich porušeniu alebo nie.
Je velkým štastím, že útok prežila. Škoda, škoda, že nebol v banke niaky šikovný strelec, ktorý by sa podujal prenasledovať toho hajzla.
To by bola najlepšia vec, ako by držitelia zbraní ukázali verenosti reálnu potrebu byt dnes ozbrojený v záujme ochrany života a zdravia.
Je velkým štastím, že útok prežila. Škoda, škoda, že nebol v banke niaky šikovný strelec, ktorý by sa podujal prenasledovať toho hajzla.
To by bola najlepšia vec, ako by držitelia zbraní ukázali verenosti reálnu potrebu byt dnes ozbrojený v záujme ochrany života a zdravia.
Peterson ten vyrok o prenasledovani nemozes mysliet vazne
.
Vyznam by malo zabranit postreleniu pracovnicky banky ale to sa aj tak nedalo. Kym lupeznik nevystreli tak sa nevie, ze je na to odhodlany. A koli peniazom rozputat prestrelku je nezodpovednost. A to koli peniazom nejakej banky ???
Vyznam by malo zabranit postreleniu pracovnicky banky ale to sa aj tak nedalo. Kym lupeznik nevystreli tak sa nevie, ze je na to odhodlany. A koli peniazom rozputat prestrelku je nezodpovednost. A to koli peniazom nejakej banky ???
Naposledy upravil/-a DUSO v 09 Nov 2010, 12:54, upravené celkom 1 krát.