Odvliekol ju z cintorína a znásilňoval v chatrči
-
inspiring_elgamal
Odvliekol ju z cintorína a znásilňoval v chatrči
"V minulosti bol Dubský jedenásťkrát súdne trestaný, z toho raz za znásilnenie a raz za lúpež. Za to si „odsedel“ spolu desať rokov"
http://www.topky.sk/cl/10/841208/Odvlie ... -22-rokov-
http://www.topky.sk/cl/10/841208/Odvlie ... -22-rokov-
Ale zavrú ho na 22 rokov do väzenia, nie do baru. Ak by ho vykastrovali, tak by som to chápal. Za tie roky bez gúľ by sa asi aj napravil. TAkto je to len plané gesto.
Moja suseda teraz prišla z liečenia, a rovno sa najeb.la, ako predtým. Akurát štát prišiel o nejakých 3000 eur za liečbu. Proste to nie je na nič, ak sa dotyčný sám moc moc nechce napraviť.
Moja suseda teraz prišla z liečenia, a rovno sa najeb.la, ako predtým. Akurát štát prišiel o nejakých 3000 eur za liečbu. Proste to nie je na nič, ak sa dotyčný sám moc moc nechce napraviť.
-
inspiring_boyd
-
inspiring_proskuriakova
Na prvý pohľad je uloženie ochranného protialkoholického liečenia pri takom dlhom treste odňatia slobody blbosť. Trest samotný je však len nútenou abstinenciou, zatiaľ čo OPAL sa ťa snaží zo závislosti vyliečiť . A to nielen medikamentózne, ale aj po psychickej stránke. Že ako úspešne, to už závisí len na tom ktorom páchateľovi.
Pred mesiacom som mal chlapíka, ktorý abstinuje už takmer dva roky, pričom predtým 15 rokov pil prvú ligu. Na druhej strane som včera vzal do väzby borca, ktorý bol celý minulý mesiac na psychiatrii kvôli chlastu a keď mi ho predviedli tak z neho ťahalo jak z ventilátoru z likérky. Kto chce, nepije. Kto nechce, tomu nepomôže ani 10 OPAL.
Pred mesiacom som mal chlapíka, ktorý abstinuje už takmer dva roky, pričom predtým 15 rokov pil prvú ligu. Na druhej strane som včera vzal do väzby borca, ktorý bol celý minulý mesiac na psychiatrii kvôli chlastu a keď mi ho predviedli tak z neho ťahalo jak z ventilátoru z likérky. Kto chce, nepije. Kto nechce, tomu nepomôže ani 10 OPAL.
Ak bude sekať dobrotu tak po troch štvrtinách trestu môže sa dostať von ako 68 a pol ročný
.
Neviem, či to má v jeho prípade význam. Súd, ktorý vo veci konal však bol presvedčený, že to význam má. A my, čo nepoznáme spis, môžme sa o tom hádať, nesúhlasiť s tým ale to je asi tak všetko, čo s tým môžme urobiť.
Neviem, či to má v jeho prípade význam. Súd, ktorý vo veci konal však bol presvedčený, že to význam má. A my, čo nepoznáme spis, môžme sa o tom hádať, nesúhlasiť s tým ale to je asi tak všetko, čo s tým môžme urobiť.