Odvliekol ju z cintorína a znásilňoval v chatrči

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_elgamal

Odvliekol ju z cintorína a znásilňoval v chatrči

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

"V minulosti bol Dubský jedenásťkrát súdne trestaný, z toho raz za znásilnenie a raz za lúpež. Za to si „odsedel“ spolu desať rokov"

http://www.topky.sk/cl/10/841208/Odvlie ... -22-rokov-
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Tož, chalan je silný romantik. Ale nerozumiem tomu, že mu ešte k rozsudku 22rokov nariadili aj nejaké protialkoholické liečenie?
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

pri zločinoch tohto charakteru súd ukladá k trestu aj opatrenie, ktoré by malo odstrániť príčinu spáchania skutku. Malo by to napomoct k náprave páchatela.

Viac by ti to vedel rozviesť Panzer- je to jeho piesoček a zaiste s tým má bohaté skúsenosti. (myslím v udelovaní "odmien" takýmto prasatám)
Kapo
častý prispievateľ

Ale zavrú ho na 22 rokov do väzenia, nie do baru. Ak by ho vykastrovali, tak by som to chápal. Za tie roky bez gúľ by sa asi aj napravil. TAkto je to len plané gesto.
Moja suseda teraz prišla z liečenia, a rovno sa najeb.la, ako predtým. Akurát štát prišiel o nejakých 3000 eur za liečbu. Proste to nie je na nič, ak sa dotyčný sám moc moc nechce napraviť.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

na sexualnom deviantovi nic nenapravis ..... su 2 moznosti 1 dovoluje stat a 2 sme zrusili po revoucii :evil:

ale jednoznacne ho "stiahnut z obehu" aj z bratom nie na par rokov ale dozivotne.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

na toto ma byt aj detencny ustav ( ktory stale nemame ), ak je nadalej pre spolocnost nebezpecny, ale trest si odsedel, jednoznacne ma byt v nom
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Lord: plny suhlas. Objektov je myslím po republike dost- či už staré kasarne alebo nemocnice, či polikliniky. Možno by sa aj niake eurofondy našli na prestavbu objektu.

7 rokov som robil na pátraní- by ste neverili, kto všetko behá po uliciach...
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Na prvý pohľad je uloženie ochranného protialkoholického liečenia pri takom dlhom treste odňatia slobody blbosť. Trest samotný je však len nútenou abstinenciou, zatiaľ čo OPAL sa ťa snaží zo závislosti vyliečiť . A to nielen medikamentózne, ale aj po psychickej stránke. Že ako úspešne, to už závisí len na tom ktorom páchateľovi.

Pred mesiacom som mal chlapíka, ktorý abstinuje už takmer dva roky, pričom predtým 15 rokov pil prvú ligu. Na druhej strane som včera vzal do väzby borca, ktorý bol celý minulý mesiac na psychiatrii kvôli chlastu a keď mi ho predviedli tak z neho ťahalo jak z ventilátoru z likérky. Kto chce, nepije. Kto nechce, tomu nepomôže ani 10 OPAL.
Kapo
častý prispievateľ

Bohužel, aj na druhý pohlad. Väzenie by mal opustiť až po nejakom 70 roku života. Aký to má zmysel ho odnaučať piť? :roll:
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Ak bude sekať dobrotu tak po troch štvrtinách trestu môže sa dostať von ako 68 a pol ročný :D.

Neviem, či to má v jeho prípade význam. Súd, ktorý vo veci konal však bol presvedčený, že to význam má. A my, čo nepoznáme spis, môžme sa o tom hádať, nesúhlasiť s tým ale to je asi tak všetko, čo s tým môžme urobiť.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"