Medvedicu usmrtili, kto je zodpovedný za jej koniec?
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
Medvedicu usmrtili, kto je zodpovedný za jej koniec?
K tejto udalosti nemuselo dôjsť, keby " bez prepáčenia " k****** ochranári nemali v tomto štáte taký veľký vplyv z ktorého máme aj tak veľké h...o.
Takýchto tragédií bude len pribúdať, pretože medvede nemajú dostatok životného priestoru. Kedy to zodpovedným dôjde?
http://turiec.sme.sk/c/5663713/aktualne ... mrtvy.html
Takýchto tragédií bude len pribúdať, pretože medvede nemajú dostatok životného priestoru. Kedy to zodpovedným dôjde?
http://turiec.sme.sk/c/5663713/aktualne ... mrtvy.html
-
inspiring_boyd
dirty harry napísal: Takýchto tragédií bude len pribúdať, pretože medvede nemajú dostatok životného priestoru. Kedy to zodpovedným dôjde?
prepac za ot ale ako by si to riesil ?
- dirty harry
- častý prispievateľ
Ja to vidím tak že krajnú núdzu si zámerne a účelovo vynútil diletantský prístup pána ochranára či veterinára debila, ktorý chcel z auta aplikovať medvedici ručne injekciu, prečo nemal k tomu určenú špeciálnu pušku, alebo čosi podobné na dlhej tyči?
Len totálny kretén sa pokúsi vystresované a hladové zviera zahnané do kúta takto uspať.
Postup všetkých aktérov by bolo treba riadne vyšetriť, ale na Slovensku sa tým asi nikto zaoberať nebude, podstata jej aj tak celkom inde.
Len totálny kretén sa pokúsi vystresované a hladové zviera zahnané do kúta takto uspať.
Postup všetkých aktérov by bolo treba riadne vyšetriť, ale na Slovensku sa tým asi nikto zaoberať nebude, podstata jej aj tak celkom inde.
- dirty harry
- častý prispievateľ
To Nomed:
Treba riečiť veci systémovo, čo práve v ochrane zvierat na Slovensku je v nedohľadne.
Jediné riešenie ja radikálny regulačný odstrel medvedov, zníženie ich stavu zhruba na tretinu, vytvorilo by to dostatok životného priestoru pre zostávajúcu populáciu, prístupo k prirodzenej strave v hojnom množstve čo by zabránilo hladovaniu a nájazdom hladných medve&ďov na mestské kontajnery.
Treba riečiť veci systémovo, čo práve v ochrane zvierat na Slovensku je v nedohľadne.
Jediné riešenie ja radikálny regulačný odstrel medvedov, zníženie ich stavu zhruba na tretinu, vytvorilo by to dostatok životného priestoru pre zostávajúcu populáciu, prístupo k prirodzenej strave v hojnom množstve čo by zabránilo hladovaniu a nájazdom hladných medve&ďov na mestské kontajnery.
Nuž, tie premnožené medvede mi niečo silno pripomínajú......dirty harry napísal:............
Jediné riešenie ja radikálny regulačný odstrel .....ov, zníženie ich stavu zhruba na tretinu, vytvorilo by to dostatok životného priestoru pre zostávajúcu populáciu, prístupo k prirodzenej strave v hojnom množstve čo by zabránilo hladovaniu a nájazdom hladných .....ov na mestské kontajnery.
- dirty harry
- častý prispievateľ
-
inspiring_boyd
....... nie som polovnik ani "zasveteny do tejto problematiki len laik ... takze mam otazku ak sa znizi pocet kusov "dostanu priestor" .. to chapem ale .... kto zaruci medvedom ze sku..y politici znova neupravia "plan rozvoja obci a zas neukroja zo zivotneho prietoru medvedom ? ... cim by zas vznikolo "premnozenie" .... ja len z toho pohladu ze ked nasa civilizacia pojde tymto tempom tak zvierata budu len zologickejdirty harry napísal: Jediné riešenie ja radikálny regulačný odstrel medvedov, zníženie ich stavu zhruba na tretinu, vytvorilo by to dostatok životného priestoru pre zostávajúcu populáciu, prístupo k prirodzenej strave v hojnom množstve čo by zabránilo hladovaniu a nájazdom hladných medve&ďov na mestské kontajnery.
-
inspiring_payne
Mozno zahajili prehradnu salvovu palbu.....
EDIT: vid elektronov link na clanok, sapik to istil......
nomed: harry ma absolutnu pravdu, niet k tomu co dodat. Je to jedine,realne ucinne riesenie. Keby sa neuplatnovalo aj pri inych druhoch, tak pri sucasnom stave kulturnej agrarnej krajiny by sa diviaky a spol. behom par rokov brutalne rozmnozili (potom prichadza k slovu prirodny STOP v podobe klasickeho moru osipanych, napr.)......
EDIT: vid elektronov link na clanok, sapik to istil......
nomed: harry ma absolutnu pravdu, niet k tomu co dodat. Je to jedine,realne ucinne riesenie. Keby sa neuplatnovalo aj pri inych druhoch, tak pri sucasnom stave kulturnej agrarnej krajiny by sa diviaky a spol. behom par rokov brutalne rozmnozili (potom prichadza k slovu prirodny STOP v podobe klasickeho moru osipanych, napr.)......